Isnin, 4 Julai 2011

Entri Show Off

Pukul 5 senarai blog kumpulan 5 keluar. Sebelum tu apa kata lawat senarai blog kumpulan 4 di SINI .


Yang menceriakan setiap kali aku online, layan movie, dan layan lagu adalah benda kat bawah ni :D

Aaahhhh aku sayang sistem ni :D

p/s : Maaf entri ni berunsur show off.. eh itu blog siapa ? :P
Comments
21 Comments

21 ulasan:

alynfazlin berkata...

hehe.. style.. :)

waN Mohd Salim berkata...

show off tu amende

Freaky berkata...

show off tu menunjuk nunjuk la ps

~mUh4mM4d**F4dhL1 berkata...

power ar system... ohoii...blog saya tuh..*bangge sekejap...*ceh* ^__^

aimie amalina berkata...

=) ble x wat sistem tu kat umah ni..haha

kiz berkata...

hehe..tak der apa yang aku nak tunjuk..nantilah kalau BMW aku dah sampai nanti..leh aku tayang gambar kat blog..hahahaha..over sudah

Qaseh Qhaleef berkata...

terbaekk...

sergeant keroro berkata...

hahaha, nanti aku curik. alang-alang ko dah show off ni :P

Amiirah-Cassan berkata...

whoa !! smart gile ~! kat bilik freaky ke?

sue perbs.. berkata...

bnyk nye speaker..

syaimz berkata...

kalau macam ni tiap2 kali aku nak layan movie aku dtg umah ko lah.haha

cucu umie berkata...

mantap ah bro..ayie lyn movie dekt tv jer..tv kt bilik..kahkah

Syuxer berkata...

huh!!..xpe nanti aku show off aku beli umah PM hahahah..

syaz@rozelt berkata...

kompete gelap..x nak nmpak sgt ape yg dishow off kn..hihi..

p/s: ade review kamoo dlm latest entry~

TYNTHA LANA berkata...

Eksyen ah,ahahaha.

Cik Teddy berkata...

whoa! dasyat la freaky..huhu

diana berkata...

wah...
bestnya..!!

nurAMALLINA berkata...

Best gila boleh pasang lagu kuat2!

~~Ticer Wann~~ berkata...

speechless..

aPIP berkata...

wahh.. haha.. jemput tgk showoff aq plak yer.. :)

http://www.terdesaknetwork.co.cc/2011/07/showoff-tempat-aku-lepak-berblog.html

Kei Seichi berkata...

mak aih...haha..
aku prefer headset dari speaker...

 
Related Posts with Thumbnails