Khamis, 7 Julai 2011

Ehem, Nak Tanya Ni

Tak lawat lagi senarai blog kumpulan 10 ? Meh cepat lawat dan follow mereka kat SINI .


Memandangkan Ben Ashaari duk buat segmen pasal komen dan kritik blog, jadi aku pun gatal la juga nak suruh orang bagi pendapat. Tapi aku bukan nak pendapat pasal blog ni. Aku nak pendapat dan komen mengenai entri dalam blog Firdaus Life ni. Macam mana tu ? Jom tengok kat bawah :

1. Suka entri pendek atau panjang ?

2. Suka entri bergambar atau hanya bertulis ?

3. Agak-agak apa yang rasa tak best mengenai entri atau blog ni.

Ok tu je yang aku nak tahu daripada pembaca sekalian. Jawab dengan ikhlas tau. Kalau nak hentam dan maki pun aku tak kisah asalkan bagi je pendapat. Saja aku nak tahu dan nak tengok selera pembaca blog aku ni.

Kang aku buat entri macam tu, ada orang kata entri macam ni yang best. Bila aku buat entri pasal kambing, kang ada yang balas dengan entri biri-biri. Eh biri-biri dan kambing tu tak jauh sangat beza tau. Kira 1 moyang la. ha ha ha

p/s : Jangan lupa bagi pendapat dan jawapan di bahagian komen. Terima kasih :)
Comments
21 Comments

21 ulasan:

fifirainbowgrey berkata...

suke entry yang ade gamba. boleh cuci mata. hehe:)

cucu umie berkata...

okay jer blog freaky..banyak kisah2 lucu lol dlm kehidupan seharian disamping ad juga info2 tntg semasa.. nothng untuk dpersoalkan

mas saari berkata...

akak lagi suka entri bergambar, at least satu pun takpe! sebab akak rasa itu sebagai daya penarik...

kiz berkata...

mix laa..baru variasi..dah kira ok dah ni..

emy|farid berkata...

ada gmbr. kalau xde gambar pun highlightkan mana yg patot. kalau x, baca mcm mbuta tuli, point x kesampaian. tapi here everything were fine~

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

suka entri pendek je . padat ringkas , itu menawan . kihkihkihhh . btw , pasal sidebar . kenapa freaky buat dua coloumn ? sebab Tia rasa , satu je dah okey apa . pandangan Tia je freaky :)

Bigdaddyz berkata...

kalau bergambar lagi best sikit...:)

kotak bulat berkata...

suka blog kb.. :P
er..komen tok blog ni ye..
entri..gmbr itu menawan pembaca.
ungu itu tak sakit mata, jadi ok.
kb suke entri pnjang yang tak bosan, tpi suka jugak entri pendek.. err?

sidebar tu 1 column nmpk lebih kems rasanya.. lalalalal~

waN Mohd Salim berkata...

aku suke ko tepek gambo ko dekat entry .. haaaaaaa amacam

sergeant keroro berkata...

ok jek, hehe.

lau ada gambar leh cuci mata sikit :P

syarifahsidrus berkata...

suka banyak gambar, entri tak panjang melampau..hhihii

sue perbs.. berkata...

klu susah nk dbayangkan sesuatu tu, letak gmbr lgi ok.. overall citer kat blog ni senang utk dbygkan.. hehe

Amiirah-Cassan berkata...

ada gambar , dan better tulis dalam bentuk point2 atau ayat sebaris2 tuh , sng baca :) pendek pon cukup :_

cik najihah berkata...

entry panjang & bergambar hihi..

aPIP berkata...

entri gambar pompuan cantik2 ,seksi2.... HAHAHA

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

suka entry de gambar weyh..if nak wat entry pjg kau buat short paragraph..lagi senang and gumbira aku nk baca..overall okay je blog kau weyh..:D

Qaseh Qhaleef berkata...

cik Qaseh tak kesah pun entri pnjg ke pendek...cik Qaseh tetap jugak bace...and suke gambar2 jugak.... =)

ashafanie berkata...

entry ringkas dan padat. pic pon selitkan jgk..

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

entri bergambar pon OK jugak... 1-2 kat satu entri pon jadi lah...

tapi tak kesah sangat pon ade gambar ke tak.. janji entri ringkas, semua orang boleh paham...

mimi_atia berkata...

aku ske entri brgambr jew..sbb aku klu blajar pun msti nk kna ada gmbar..hikhik! (^_^)

iPai berkata...

ok je .. kau ye post satu isu yang agak spesifik dan kau explain in detail tp tak begitu berat .. gitu laa

 
Related Posts with Thumbnails