Jumaat, 15 Julai 2011

Dulu Aku Berkawan Dengan

Kalau aku cerita, korang mesti takkan percaya punya. Dulu masa zaman aku muda-mudi memang Johny Depp ni kawan baik aku. Hari-hari duk lepak main softball kat padang depan rumah aku. Dia main softball ok la tapi aku lagi hebat daripada dia.

Dulu waktu sekolah memang dia sangat hot sampai hampir semua perempuan di sekolah tu pernah hantar surat cinta kat dia. Aku pula tak pernah dapat surat cinta daripada sesiapa pun. Maklum la aku tidak hot macam Johny Depp ni.

Lepas spm dia study kat oversea di Amerika sana tu. Tiba-tiba satu hari aku nampak dia dalam cerita Pirates of The Caribean. Aku pun try la contact dia ingatkan dia masih ingat kat aku. Rupa-rupanya langsung dah tak ingat aku dah. Ceiitt mentang2 la dah femes terus lupakan aku. takpe takpe =_=

p/s : Saja entri merepek :D
Comments
13 Comments

13 ulasan:

yatie Awang berkata...

kakak minat jack,

kih..kih..orang dah popular..

syrupmasin berkata...

haha..berbuall :D

waN Mohd Salim berkata...

org dah popular kang ni

Syazwan Che Deraman berkata...

tolong kim salam kat dia.
lama tak jumpa dia.
hari tu dia mari jerteh, makan KFC :P

rara pinkmafia berkata...

dye tak ajak belakon skali ke?hehe

pamie berkata...

dia umur 20, ko baru lahir kot..ngehngehngeh..kirim salam kat dia bro :P

Syuxer berkata...

hahaha dia sepatutnya bawa bro berlakon sama jadi pirate heheh

cucu umie berkata...

layak ke bro..





kehkeh

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

haha..lepas ni file pirate ada sambung lagi kan...cuba la contact johnny depp ni.. mane tahu ko dpt berlakon sekali... haha~

Tea berkata...

eleh. :P
perasan lettew. kehkeh.

Kei Seichi berkata...

ingatkan main guli same2 mase kecik dulu...haha..

Cik Meyo berkata...

suka gilaaaa johnny depp ! XD <3

sergeant keroro berkata...

johnny deep??

baru lepas naik ufo dengan aku time menjelajah planet hari tu.

p/s : mengarut jugak, haha XD

 
Related Posts with Thumbnails