Jumaat, 29 Julai 2011

Dialog Merepek 5

Sedang aku seronok online sambil menggunakan pelayar web firefox, tiba-tiba Sergeant Keroro datang kat aku :

Keroro : Bro, buka jap Chrome kat laptop ko tu boleh ?

Aku : Chrome ? Sejak bila laptop aku ada chrome ?

Keroro : Ada la. cepat la buka. penting ni.

Aku : Kan aku dah cakap takde chrome. ni laptop cikai je la

Keroro : Tu ape benda ? bukan ke tu Google chrome ?

Aku : Laa ko suruh buka Google Chrome ke ? aku ingat buka chrome metal ( Besi Chrome ).

Keroro : Tau la bijak kimia. *%$%^&* sengal betol

Aku : heeeeeeeee :P

p/s : Jom dinner.. lapar ni =_=
Comments
12 Comments

12 ulasan:

azrijohan berkata...

hahaha...ni ade plan gempak nihhh.


http://ping.busuk.org/view/13531

diana berkata...

bijak kimia ke???;p

EiZaRaZiErYa berkata...

ahahaa...sengal je.. =P

aiman berkata...

:)

Bigdaddyz berkata...

kadang2 begitulah lain yg difikir lain pulak yg dia fikirkan...hehe

sergeant keroro berkata...

haha, terbalik. lol :P

sergeant keroro berkata...

haha, terbalik. lol :P

GaRy™ berkata...

fuh.. boleh join fullmetal alchemist ni.. XP

aimie amalina berkata...

hahahhaa
ni mang stok ahli kimia nih
kiki
>___<

Freaky berkata...

hahaha saje suke2 :)

YOUsoF berkata...

Hehehe.. perut yang lapar memang berpotensi menghasilkan lawak yang sebegini.. ;D

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

hoh! Tia tak amek kimia . ahahaa :)

 
Related Posts with Thumbnails