Rabu, 13 Julai 2011

Dialog Merepek 4

Aku : Wess keroro. Petang tadi Aku ada jumpa awek cun woo kat pantai. Serius cun gile

Keroro : Biar kambing ko ni ? Lepas tu ko ada ngorat dia tak tadi ?

Aku : Aku ada la try nak ngorat dia tapi dia tampo aku laju-laju

Keroro : Aihh apsal dia tampo ko pulak ? Ni mesti ada benda ni

Aku : Tade mende pun. Aku cakap la aku syok kat dia. Tapi aku speaking la tadi.

Keroro : Bila masa ko pandai speaking ni ? tak pernah aku dengar

Aku : ishh nak ngorat awek cun kena la speaking bro. Baru up sikit saham

Keroro : Ape ko speaking kat dia ? Aku nak tahu jugak.

Aku : aku cakap " I HATE YOU " . Pastu terus dia tampo aku laju-laju

Keroro : Patut la dia tampo, nasib baik dia tak terajang masuk dalam air.

Aku : Eh apsal pulak ? betol la ayat aku tu.

Keroro : I Hate You tu maksudnya Saya Benci Awak, la samdol !!

Aku : ehh ye ke ? =_=
Comments
12 Comments

12 ulasan:

Siti Safiyyah berkata...

SENGAL. hahaha *kidding

syrupmasin berkata...

haha..i hate you :D

syarifahsidrus berkata...

haha. kesian la kena tampar~~

Syazwan berkata...

kesian..kesian..
hahahaha

rara pinkmafia berkata...

erk!

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

haha... nampak sangat kesengalannya... (^^,)

Cik Teddy berkata...

haha..ape daa

bibi bibo berkata...

hahah , ade mase lagi tuk blaja english .

kiz berkata...

gelakan dia...hehe

Addin berkata...

haha ;p

memang patut pun kot kena tampo >

Tea berkata...

haha. elok sgt lah kero kena tampar. kekekek.

BIG BOSS berkata...

dalam percintaan mestilah ada dugaan

 
Related Posts with Thumbnails