Ahad, 10 Julai 2011

Churp-Churp Pulak

Beberapa hari ni banyak sangat aku tengok orang post kempen churp2 kat Fb. Dulu aku pernah ada akaun Churp2 dan duit dalam tu ada la dalam puluh ringgit je. Nak cashout banyak lagi. Aku bukan promote di Fb je, di blog pun aku letak jugak. Tuu kat sebelah kanan ----------------------->

Bagi aku churp2 memang lagi laju dapat income daripada Nuffnang dan pada hari ni aku letak balik kempen churp2 di blog. Kalau ada yang rezeki, maka cepat la bertambah macam sebelum ni. Kalau takde rezeki, maka aku akan berasa hensem kerana letakkan iklan ni :P

p/s : Churp-churp pulak.. pasni ape lagi ye =_=
Comments
7 Comments

7 ulasan:

kiz berkata...

kayoo la cam ni ...lepas ni chip chip lak..hehe

syaimz berkata...

chipsmore lah. haha

Syuxer berkata...

pasni kiss-kiss kot hahaha..cam nak kiss orang je churp2 tuh ahahah

~HanAlia berkata...

fuhh puluh2..aq singgit je..hahahah

Far8 budak baik berkata...

betapa hensem nya aku
x letak iklan ni..
hahahahaha
nk letak jugakk lahhh

diana berkata...

akak baru sebulan join churp2..
ada la sikit..

eh!!hari ni ramai buat entry churp2..

sergeant keroro berkata...

kayo betul ko ni, hehe XD

 
Related Posts with Thumbnails