Jumaat, 29 Julai 2011

Bukan Masalah Template


Masalah feed yang dihadapi oleh blog aku jika mahu masukkan ke dalam bloglist menggunakan link http://aku-freaky-falcon.blogspot.com/ bukan berpunca daripada template. Mungkin disebabkan masalah link feed itu sendiri.

So kalau ada siapa nak masukkan aku dalam bloglist, dia kena add melalui Blog I'm Following. Bagi yang dah lama masukkan dalam bloglist tu memang takde masalah. Haiihh tiba2 je ada masalah macam ni tapi mujur la tak parah sangat.

Lepas tukar template banyak kali pun tetap tak bole. Memang sah masalah kat sistem feed itu sendiri dan bukan berpunca daripada template blog. Aku ingatkan ada ter-delete mana-mana bahagian masa ejas blog hari tu.

p/s : harap2 la cepat baik masalah ni.. Ggrrr =_=
Comments
10 Comments

10 ulasan:

azrijohan berkata...

peh,serius nihhh

Panggil aku Han berkata...

xde masalah pn sebenar nye...cuma klau ade org nk exchnge link ke ape tmbh kn sikit berapa ayt kt belakang url blog kau tu freaky..tgk contoh yg aku bg ni kompem boleh punye :)

http://aku-freaky-falcon.blogspot.com/feeds/posts/default

iMBobo berkata...

petang td aku ade masalah juga, boleh follow blog org 2x..bila dah follow tade dlm list..aku kebingungan sudah..nasib baik semua dah ok..

sergeant keroro berkata...

pe kate ko try feedburner?

PeRmAtA bIrU berkata...

wah.. selamt la yer... kalau x esok mesti blog nih berubah wajah... :)

cucu umie berkata...

owh mcm gitu..kire xley ambik url hang yg nie teru lh ea..okay2..

Nurasyiqin berkata...

cikin masok dlm bloglist mmg pakai im polowing pun..len dr tu x pandai nak wat..=)..tak sangka cikin teermasok dalam blog list otai..hehe..mekacih bangat!! suka nih =DD

Freaky berkata...

nasib baik bukan masalah template.. hu hu hu

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

o ye ehhh . heee . freaky ! ada lagik .. apasal Tia klik "Show All" dekat bahagian bloglist tak dapat ??

Freaky berkata...

show all gilaa

 
Related Posts with Thumbnails