Isnin, 11 Julai 2011

Bosan La Facebook

Errghhh Mc D .... =_=

Buka Facebook, tak tahu nak buat apa. Terkebil-kebil mata aku mengadap facebook sambil fikir ape yang perlu dibuat tapi last sekali tak tahu juga. Sejak seminggu ni aku sangat malas nak ping entri kat group di facebook.

Kalau ping pun bukan ada orang datang baca sangat kerana banyak ping entri peribadi je. Lain la kalau ada entri mengenai macam mana nak lajukan internet dengan selaju-lajunya. Yang tu baru la ramai yang masuk sebab semua nak internet laju.

Nak chating di facebook pun takde ramai kawan yang online sekarang ni. Masing-masing sibuk dengan kerja. Nak skodeng profil gadis cun ? ish malas la nak tambah dosa free. Baik makan roti lagi best daripada skodeng profile orang.

p/s : Nak buat apa ye di facebook ? macam dah bosan =_=

Comments
26 Comments

26 ulasan:

Shaherah berkata...

sama lar.. facebook bukk jd blurr.. x tahu nk buat ape.. skrg try twitter.. tu pun buntu gak nk wat ape.. hhahah >.<"

Fathiah Hamim berkata...

mak aih mak aih mak aihh. mekdi tuuuu. oh lupa pulak pasal entry sebenar. hehe
haah pesbuk dah bosannn

Athira Husna berkata...

bosan?? jom men game kt cni!! ne tau ade luck leh menang.. ;)
http://says.my/athirahusna/100plus-infinity

zoe berkata...

tau x pe. aku lagi la dah lame bosan dengan fb, so aku end up social networking life kat blogger ni je. facebook tu agak hampeh jugak sebenarnye..

Syuxer berkata...

men game sudah,bro..:)
aku men game jah dalm fb ekstra tengok perkembangan isu semasa politik..heheh

syrupmasin berkata...

mcd..baru lepas makan..haha..sep sikit..err..fb ta bosan lg kot bg aku..haha :D

syaimz berkata...

aku kan ade kat facebook, chat dgn aku *demanding.haha*

sue perbs.. berkata...

same... jdi blank bile bukak fb.. twitter lgi laa.. tk pnah tweet sape2 pon.. huhu

GaRy™ berkata...

hhahaha...fb tempat borak ngan kawan2 blogger!! hehehe~

syarifahsidrus berkata...

facebook bosan2..

Zulqarnain Musa berkata...

fb dibermusim...bler ada isu hangat..xmenang tgn..bler hary2 biasa...bunyi cengkerik pn kuat....

dang intan duka berkata...

so far so good lagi dgn FB ni..hihi
peace

kotak bulat berkata...

fb ni kb layan time mlm2 je.. chat dgn yg tersayang... hahahahahaha


p/s :bilngan follower kite same..hehehe

mas saari berkata...

i love GCB at MCD!

akak pun boring gak ngan FB...kadang2 tu seminggu tak online..

rafiq berkata...

facebook boleh bagi peringatan je. manusia ni kan pelupa.. manusia kena ingat memperingati..

TYNTHA LANA berkata...

Tau takpa..bosan sangat dah..kengkawan suma ada hal masing2. yang rajin ngepost lak, macam syok sendiri..sudahnya kejap bukak kejap tutup, hehehe

Niena Pengembara Ilahi berkata...

betul.. fesbuk dh membosankan skang ni..

Bui Junaidi berkata...

bui pun dh x layan sgt McD..eh fesbuk sekarang ni...hehe..dh kusyuk layan blog..kdg2 jer jenguk FB..

fieha berkata...

mmg bosan..buka je fb x tau nk buat ape.. :)

RepublicAku berkata...

aku rasa Blog lagi best sebab ada banyak bahan bacaan kalau FB asyik2 story yg sama di ulang2....kalau rasa nak main game jer aku redah FB.

kiz berkata...

main game je sudah

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

watla havoc kat FB, haha..letak status : Kucing saya hidap osteoporosis, mesti tak menang tgn reply cmment :D

najihah sahami berkata...

yepp..samala...dh tak tau nk buat apa..huhu

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

aq pon bila buka je FB jadi blur... tak tahu nak buat pe... =D

**::CIKNUURUL::** berkata...

CN pernh rase bosannn yg teramat sgt ngn fb,.then deactivate,.ahha,.pastu jd stalker gne acc kedue kn,rmai lak la yg tanye ke mne mghilang mllui kwn2 rpat ngn fmily,.hahaha,.sengal,.

ADEEYA berkata...

Tau tape. FB getting bored day by day :/ twitter is awesome :D haha

 
Related Posts with Thumbnails