Selasa, 26 Julai 2011

Bloglist Jadi Gila

Tak tahu apa masalah sampai jadi begini. Mungkin banyak sangat kot aku sumbat dalam bloglist Blog Otai tu sampai jadi pelik.

Yang atas tu bloglist The Best Blog siap nampak tajuk entri dan nama blog. Bagi bloglist Blog Otai pun aku set sama juga tapi hanya nampak nama blog je. Banyak kali refresh pun hasilnya sama jugak. haihh..

p/s : Gila dah ke ?
Comments
14 Comments

14 ulasan:

Alya Esprézzo berkata...

hahahaha dah oke dahh..weyh nama aku takdakk kaaaaaaaa?? tacingg laa..ahha

Alya Esprézzo berkata...

lagi satu aku pelik pasai paa bila nak tekan SHOW ALL tak dapat?

Siti Safiyyah berkata...

rasanya sebab masalah feed url blog tu. biarkan je. nanti dia ok sendiri. blog aku pon ada masalah gak nak show all tu. grr.


p/s: ingat tadi dah salah masuk blog dah. baru 2 ari tak online ni. huhu

cucu umie berkata...

heheh..ayie perasan juga tapi dh okaykan sekrng nie

syrupmasin berkata...

haha..dah elok dah nih ha..

saiazuan berkata...

dia agak pening disitu.. hehe

rara pinkmafia berkata...

hehehehe dye suh buat bloglist baru tu.

Freaky berkata...

alya : da masuk dalam bloglist pun. hehe

nawal addina berkata...

agak laa XD

Fathiah Hamim berkata...

aku semalam kena. tengok setting takda ubah apa, jadi biar kan je la dia nak mamai jap. =D

Anamarza berkata...

blog akak pun camtu jugak, sekejap okey sekejap keluar nama blog je. memang klau time keluar nama blog je tuh refresh byk kali pun tak jln

aremieroul berkata...

tacing2.. T_____T

sergeant keroro berkata...

kadang elok, kadang tak elok. pelik =,=

iPai berkata...

memang kadang2 prob laa .. aku pelik tgk kat blgo lain pon ada cam tuh .. aku plak tgk list diri sendiri macam ok2 lg ..

 
Related Posts with Thumbnails