Isnin, 25 Julai 2011

Blog Wajah Baru

Hurmm dah tengok ? Kalau dah baca entri ni mesti la dah tengok rupa baru blog Firdaus Life ni. Kali ni bertukar kepada tema hitam pula. Takde dah purple ceria macam kanak-kanak Ribena atau kanak-kanak riang.

Penat aku membanting tulang semalam tanpa tidur mengharungi badai bergelora dimana aku menjadi seorang nakhoda belayar merentasi lautan yang mencabar. Lain macam je ayat ni. Ngeee semalam aku tak tidur duk bantai edit template ni la. Jenuh duk tengok coding sampai nak terkeluar biji mata

Template dah elok semua cuma ada yang perlu ditambah bagi menambah lagi selera dan nafsu. Macam masakan juga, walaupun nasi goreng di kedai dah sedap, kadang2 kita nak juga sos cili bagi menambah selera semasa makan. Haa nampak tak apa aku cuba cakap ?

Pada pandangan aku dah nampak ok dan kemas serta style. Anda semua rasa macam mana ? Bagi la komen sikit. Tak kisah la nak komen hina atau puji asalkan ikhlas dan memberi pandangan.. Ok tak rupa baru blog Firdaus Life ni ?

p/s : Nak tidur dulu... zzzzzzzzzzz
Comments
33 Comments

33 ulasan:

peNulis SeNjA berkata...

fuh .. bang buatkan 1 template bole x

Luqeem™ berkata...

yg ni ok..nmpak sikit layer2..bold sikit blog ko..

hani berkata...

cantik template..:D

Alisya berkata...

simple but nice.

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

aik , dah bak tido ? heheh . weee ~ smart dah ni :)

fatin syahirah :) berkata...

ohhh. awl tido ? hehe. black :) niceee

Cik TeN10 berkata...

suka2.. dah ok dah.. simple dan kemas.. yang penting senang nak baca.. takde la sakit bijik mata nk tenung lama2.. >.<

pssstt dh tengahari ni.. bgn lah.. haha >.<

yatie Awang berkata...

wahhh!!!!tukar juga, kakak pun baru semalam tukar, ok je, simple dan boleh diterima

Ahmad Haziq Azlan berkata...

bile den nak tukar agaknya ye....

jom join
http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/segment-my-kind-of-guygirl.html

syaz@rozelt berkata...

smart2..tp mane gamba freaky dekat header..ehhee

Bui Junaidi berkata...

mcm musim pulak kita buat mek over kan..bui pun ada buat..tukar selera..hehe..jujur bui kata,blog ni kelihatan lebih kemas dan senang mata memandang...

Faztee Danisha berkata...

dh ok..nmpk lbih kemas..ssuai le black ngn owner blog dr purple tu cm penat je tengok:)

aimie amalina berkata...

bes!
wah freaky
suke lag yg cam ni
hehehehe
nampak ~erkk
nak ckp ke ni
hahhha
cakap jela
nmpak matang!
hahahaha =p

cucu umie berkata...

simple and nice to look..hehe

ninie_azriena berkata...

smart bro..
nice job..
ninie suka template baru blog ni..
kemas dan senang loading :)

mrs redzuan berkata...

selaku pembaca berusia 30 tahun, i prefer simple look. ngeh2..=)

mas saari berkata...

ok! simple dan kemas..
yang penting loading laju!

Panggil aku Han berkata...

pergh smart....

syrupmasin berkata...

simple dgn smart doe :D

sergeant keroro berkata...

haha, nice! kalah aku :P

SyUhAdA berkata...

ok je..
nmpak matang ckit..

NEO berkata...

ok... cuma kalau boleh header tu bagi gempak sikit baru ada umppp!

zarulfarhana berkata...

smart gak...

nurAMALLINA berkata...

hensemnya blog anda!

BeloG MTT berkata...

Simple dan smart ! :)

diana berkata...

nampak lebih kemas...
lebih kemas dari blog akak la..
hhahahha

diana berkata...

nampak lebih kemas...
lebih kemas dari blog akak la..
hhahahha

syarifahsidrus berkata...

cantik2...simple and kemas :)

Syuxer berkata...

simple,dan kemas dan nampak pro,bro..:)..camni barulah blogger profesional hehe

dang intan duka berkata...

untuk kali ni lebih sistematik..
memang cool..
sennag nak baca dan juga sedap mata memandang..

peace

Suhazli berkata...

simple is nice!!

Cik Teddy berkata...

patot pun cik rase pelik sngt msuk cni...bnyk kali tngok link kat atas..haha
mane la tahu kot2 slh tekan..hihi
anyway,nice bro!

Tea berkata...

cantek laa seyh. takde dh purple. rasa macam salah masuk blog je. xDD

 
Related Posts with Thumbnails