Jumaat, 1 Julai 2011

Bising Betol !!

Siapa yang masih tak join segmen Seminggu 100 Follower, boleh la usha dan skodeng kat SINI .

Aku buka tv nak tengok cerita Small Soldier kat TV3. Alaa cerita masa zaman aku kecil kanak-kanak riang dulu. Mood aku nak tengok cerita tu, tapi rasa sangat tak best kerana 100 meter dari rumah aku ni ada ceramah politik.

Cuba la anda semua bayangkan bunyi ceramah politik bergabung dengan bunyi di TV. Memang spoil gila mood aku nak tengok tv. Malas dah nak tengok tv, jadi aku pun mengadap laptop dan layan blog. Waaa dah 160 link blog ditinggalkan. Cukup 200+ lebih blog, aku terus tutup dan tumpu untuk promote pulak.

p/s : Bunyi TV bergabung dengan bunyi ceramah politik... gggrrr
Comments
9 Comments

9 ulasan:

sergeant keroro berkata...

aku pon tengah layan small soldier ni, hehe XD

lame kot tak tengok :P

syrupmasin berkata...

haha..kesian kau doe :D

Syuxer berkata...

perghhh..bunyi perang dalam citer gabung bunyi potpetpot penceramah..memang boleh naik gila..

EiZaRaZiErYa berkata...

ahaha...kesian die~ saba jela~

GaRy™ berkata...

hahaha.... baru je habis citer tuh... hahaha...
wuih, femes gak ko ni bro, segmen x sampai 24 jam dah ada 160 link..

NuSaNa NoSa 91 berkata...

ehh?? ehhh?? jgn tutup.. keen nk masuk gak.. T_T

Freaky berkata...

cepat keen :D

suha berkata...

dpt bayangkan ketensenan itu (^_^)

alif haris berkata...

hahah aku pn cukup fed up klu jadi cmtu bro .. :D sabo je la ~

 
Related Posts with Thumbnails