Jumaat, 1 Julai 2011

Banyaknyaaa =_=

Sekarang dah 120 lebih yang menghantar link kat bahagian komen untuk dipromote blog mereka. Rasanya esok petang aku dah boleh start promote untuk kumpulan yang pertama. Siapa yang tak join lagi segmen " Seminggu 100 Follower " , apa kata klik kat SINI .

Secara tiba-tiba hari ni banyak la pula segmen kan ? Hari tu nak jumpa blog yang buat segmen atau contest punya la susah tapi hari ni banyak sangat sampai tak larat nak join. Jap lagi aku nak join segmen daripada blog Ini Kisah Tia pula.

Tapi jangan kita merungut atau bising apabila banyak segmen diadakan kerana itu semua warna warni dalam dunia blog ni. Asyik baca entri je kadang-kadang membuatkan kita bosan juga jadi untuk hilangkan bosan dan menambahkan kembali keceriaan, segmen dan contest diadakan :D

Sementara sekarang ni banyak buat segmen dan contest, apa kata kita join je mana yang kita rasa best dan daripada tu kita cuba dapat faedah daripada segmen dan contest yang disertai. Ok aku mahu jalan2 dan terjah senarai blog dulu :D

Comments
11 Comments

11 ulasan:

Amiirah-Cassan berkata...

jiayou freaky ! hehe

waN Mohd Salim berkata...

terbaik la

SoLy SoLicious berkata...

wahh...bgus2 ^____^

sergeant keroro berkata...

haha, nice! aku nak buat segmen after ko nye segmen dah habis XD

Syuxer berkata...

kalau sergent keroro dah abes,aku pun nak wat gak heheh..insyaAllah..:)

Qaseh Qhaleef berkata...

encik freaky : buat la banyak banyak ...

Freaky berkata...

wuahaha semua buat segmen.. cool :D

aremieroul berkata...

retis2 boleh lah buat segmen..he3.. :P

Tea berkata...

serius banyak harini.. tea xbuat segmen tp sedikit hadiah je kot.. hehe.. tp ni cara kita nk tau sape follower sejati kita, sape top commentator kita dan dgn sape kita berkawan.. xyah merungut2, Allah murka.. :)

iPai berkata...

heheh .. semua tunggu satu july kot .. aku kadang2 leh join r .. rasa cam bersalah plak join, lepas tuh tak datang jenguk tuan ye blog ..

ashafanie berkata...

lalala...anie pon asyik join sgmen, GA je..kering idea nak post entry... lgpon sgmnn or Ga ni lg best dari dok bace cite ntah2 pape..just opinion..
anyway,dh join sgmn freky.. :-)

 
Related Posts with Thumbnails