Sabtu, 30 Julai 2011

Apa Tu Rss Graffiti ?

Apa tu Rss Graffiti ? Ni adalah aplikasi yang membolehkan entri terbaru daripada blog anda di publish pada wall facebook secara Automatik. Haa dengan adanya aplikasi ni, tak payah dah nak copy link location lepas tu publish kat wall. Semuanya automatik lepas setting di Rss Graffiti .

Siapa yang fan page juga boleh link terus. Lepas update blog, automatik akan di publish pada fan page anda. Mudah dan cepat !! Aku pun baru je link ke fan page Firdaus Life . Siapa yang jadi admin dalam group blogger pun boleh buat auto publish ke group tersebut

Siapa yang nak cuba, boleh la ke :


1. Like page tu

2. Go to App

3. Allow supaya Rss Graffiti access profile Fb dan juga Fan page anda

4. Klik nama / fan page anda di sebelah kiri

5. Klik pada Add Feed

6. Masukkan feed url blog anda kemudian isi mana yang patut.

7. save dan siap :)
Comments
13 Comments

13 ulasan:

iPai berkata...

mantap .. dr pg td aku cari, ini rupanya namanya .. patut tak jumpa ..

fatin syahirah :) berkata...

eeehh. ce tengok follower. 1234 :) cantik nombor :D

kotak bulat berkata...

bru tau...hehehe
nak buat la... :)

bombay berkata...

cool la bro..tq..:)

Ezad Skytech berkata...

byk lagi aq tak tahu rupanya..nanti boleh la try buat..hee~

kiz berkata...

dulu aku dah buat untuk group member2 sekolah..haha..

azrijohan berkata...

haha..akhirnya berjaya

sergeant keroro berkata...

aku guna networked blog jek, boleh jugak. hehe XD

iPai berkata...

macam takleh guna je ... pening dah aku cari solution ..

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

wah! berguna gak nih ,,mekaceh share freaky! :D

hira berkata...

erk, saya tak ada fan page. harap maklum. hahaha :D eh, best ke ada fan page? sebabnya, saya ni tak suka sangat orang usya blog saya dari facebook. kira low profile la =_____= hoho

[sutera kasih] berkata...

bgs2..nti sng nk bg link awk ni kalo org tanya cmna nk buat RSS tu..sbb sy dh mls nk buat tuto hehe..

sy pun guna app ni kt fanpage..rasanya blog ni dh sy masukkan..

Tanpa Nama berkata...

Hi semua pada aku - aneh - falcon.blogspot.com . Apa yang Anda pikirkan tentang resep ayam?rncontoh:rnApel brendi ayam , dibuat dengan bagian dada ayam , apel brendi , krim , bawang , dan mentega , bersama dengan jamur .rn    4 dada ayam bagianrn  rn    garam dan mericarn    8 ons irisan jamurrn    2 sendok teh minyak zaitunrn    2 sendok teh mentegarn    1 / 3 cangkir apel brendi, seperti Apple Jack atau Calvadosrn    4 hijau bawang, cincangrn    1 / 2 cangkir krim dijahit atau krim kentalrn    1 sendok teh daun thyme segar atau daun thyme 1 / 4 sendok teh keringrn  rnpersiapan :rnRatakan ayam; tempat bagian dada ayam antara potongan bungkus plastik dan lembut pon sampai menipis dan seragam dalam ukuran . Taburi dengan garam dan merica. Dalam sebuah wajan besar minyak berat , zaitun panas dan mentega di atas api sedang . Tambahkan dada ayam . Masak selama sekitar 5 menit , sampai kecoklatan , kemudian hidupkan . Tambahkan jamur dan masak selama sekitar 5 menit lagi . Tambahkan bawang hijau dan brendi apel dan masak satu menit lagi, sampai ayam matang dan jamur lunak. Tambahkan krim dan thyme ; didihkan sampai mengental . Cicipi dan tambahkan garam dan merica jika dibutuhkan .rnApakah Anda lagi ide ? [url=http://freerecipesforchicken.info/]recipes for chicken[/url]

 
Related Posts with Thumbnails