Jumaat, 15 Julai 2011

Anugerah Planet Muzik Bosan

Emak : Bosan la Anugerah Planet Muzik ni.

Aku : Nape mak ?

Emak : Entah, menyanyi semua tak best je. Nampak syok sendiri atas pentas

Aku : ha ha bia la mereka syok sendiri :D

Aku yang tak mahu tengok pun terpaksa tengok kerana duk online depan tv. Tapi serius aku sendiri rasa bosan dan sekarang dah tuka tengok cerita Alien Vs Predator pulak. he he hensem betol predator. Tak caya ? try tengok gambar kat bawah :
Ehem nama saya predator.. saya memang hensem

p/s : Anugerah Planet Muzik = zzzzzzzzzzz =_=

Comments
15 Comments

15 ulasan:

syarifahsidrus berkata...

hensem la sangat..hhaa

Shaherah berkata...

ha ah.. macam bosan kan.. pengacara.. penyanyi.. semua macam tak kena je..

Tea berkata...

haha. xpenah nk tgk pon. -.-

Syazwan Che Deraman berkata...

hehehe..smart ti boh..hehehe..
tengok cito tu sedap lagi!

siti suraya berkata...

erk , kat tb bape nihh ? tak tau pape pon . hehe

cucu umie berkata...

hehehe..ayie memang tak tgok bro..lepak2 jer depan lappy nie.kuikui

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

oh ada anugerah planet ke ? apsal Tia tak tau ? hahaaaa .. *pengsan*

Luqeem™ berkata...

klu predator tu nyanyi cmne eh? haha..
sah ko nk tgk kn APM..

Freaky berkata...

luqeem : haha ade ke patut predator nyanyi

nurAMALLINA berkata...

APM memang tak best!

Mimie Cikonett :) berkata...

memang dari dulu bosan kan.

Bigdaddyz berkata...

ler tak tau la pulak....

kiz berkata...

kan dah pesan..jangan nonton tv..kan dah terbosan

Ahmad Haziq Azlan berkata...

tadi ek?
tadi pegi makan kfc ngan kawan la....
huhuhu


http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/penantian-tamat-utm-dalam-genggamanku.html

sergeant keroro berkata...

alien la hensem, haha XD

p/s : aku kot, yang paling smart :P

 
Related Posts with Thumbnails