Rabu, 27 Julai 2011

Alhamdulillah Dah Approve

Penantian aku selama 5 hari akhirnya terbalas juga. Aku menanti sampai jenuh dan takde mood untuk update blog. Pada petang ni apabila aku tengok emel, ada 1 yang masuk ke inbox. Dengan cepat aku buka emel tu dan terus baca seperti di bawah :


Lepas baca, mood aku untuk blogging kembali mencanak. Yehh yehh. Oh ya Mangga ads ni sangat karut berbanding Nuffnang. Dah seminggu lebih tidak update income dan tak nampak 1 sen pun peningkatan.. zzzzzzzzz

p/s : la la la mood happy :D .. eh cerita kawin masal di channel 104 :D
Comments
18 Comments

18 ulasan:

diana berkata...

wah...
dah pakai innity..
tahniah2...

akak belum rasa nak pakai.
sebab berblog pun tak de masa..
tak boleh nak tumpu la..
traffik pun turun naik
tak stabil..

lepas ni boleh la tukar dot com!:)

A y e s h a Ramlee berkata...

wahh...tp nuffnang income nya mcm 2 je dr dulu :/

cucu umie berkata...

mantap ah bro..teruskan yer.. lagipon uv perday hang pon dh okaykan..hehe

Freaky berkata...

diana : hehe thanx kak.. :D

ayesha : nuff macam tu la income. x naik2. haha

rara pinkmafia berkata...

wahhhhh besh nya.hebakkkkk.

Salim Harmanain berkata...

fuiyooo..innity ... hebakk dah ni...

Ezad Skytech berkata...

da pakai innity la..(^^,)

i'm ezza haniza berkata...

tak mampu pakai innity =_______=

peNulis SeNjA berkata...

terbaik .. haahaha org kaya baru ..

SyUhAdA berkata...

wah....besnye..thniah..

Syuxer berkata...

wah..tahniah bro..:)..bukan senang capai tahap neh hehehe

Syuxer berkata...

emm bro..page view ko berapa sebulan n unique visitor??aku nak berkerja keras nak capai innity neh..:)

sergeant keroro berkata...

tahniah!!! aku pun menunggu gak ni XD

kotak bulat berkata...

untunglah.. hehehe

aimie amalina berkata...

oooo
inikah..kikiki
tahniah..
okeh pas ni laju2 hapdatee! =)

GaRy™ berkata...

fuh... mantap la bro.. bila la agaknyer aq boleh pakai innity ni... huhu~..

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

wow ! ini boleh kasi semangat untuk Tia . yeahhh .. lepas ni nak sok sek sok sek dekat fb lah .. haha :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Tahniah Bro..aku tumpang gembira tengok member2 pakai Innity, so far dah 2 kali aku apply innity tapi kena reject, sabo je la..belum ade rezeki lg agaknye

 
Related Posts with Thumbnails