Sabtu, 9 Julai 2011

Aku Hadiri Bersih

Kumpulan terakhir iaitu kumpulan 14 dah keluar senarai. jom skodeng di SINI .

Aku di sebelah kanan :D

Hari ni satu habuk pun aku tak update sejak pagi tadi kan ? Sebenarnya aku menghadiri Bersih di KL . he he he tipu je la. Takde masa aku nak join mana-mana perhimpunan. Perhimpunan kat sekolah pun aku dah benci, apatah lagi ni perhimpunan yang serabut.

Hari ni merupakan hari paling bahaya bagi aku kerana bila pandang laptop je, terus rasa takde mood. Kalau sebulan macam ni, maka sebulan la tak update blog. Bahaya ni. Boleh lingkup blog.

Tapi mujur la petang ni rasa tak best pula sebab tak tengok laptop. Bila duk depan laptop je baru ada mood nak update blog. Malam nanti lagi la nak update banyak sikit. Skang nak pergi jalan2 ambil angin.. :)
Comments
12 Comments

12 ulasan:

cucu umie berkata...

relax bro...kdng2 memang mcm gitu... nty dah ad mood tu, update lh bnyk2..kehkeh

Syuxer berkata...

aku pun pernah camtuh gak..huhu..ambek masa bro..rileks gang..:)

syaimz berkata...

jalan-jalan...buang angin

SoLy SoLicious berkata...

^_____________^

GaRy™ berkata...

hahahaha....saspen je tajuk tuh... hehe~..

mas saari berkata...

akak pun baru update 2 entri je...

Mr Lonely berkata...

nice blog... have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

kiz berkata...

samalah ..hari ni tetiba hilang segala semangat .bukan tak ada idea..cuma tak tahu macam mana nak on laptop..haha..

sergeant keroro berkata...

hehe, semalam pon aku camtu gak. tu yang keluar lagu alien tu :P

iMBobo berkata...

cepat!!nak tgu entry baru hehe

syrupmasin berkata...

haha..biase lah mood pasang surut :D

syarifahsidrus berkata...

biasalah tu. ada masa idea n mood terbang je melayang2..

 
Related Posts with Thumbnails