Isnin, 4 Julai 2011

Adess nampaknya senarai blog kumpulan 5 kurang diterjah pada hari ni. Petang tadi aku ada cek semua 15 blog kumpulan 5 ni tapi respon terjah sangat sedikit. Trafik pada petang tadi pun sikit je sebab tu tak ramai sangat yang terjah senarai blog tu.
http://www.laymark.com/i/o/28.gif

Aku dah terjah ? he he aku masa awal-awal segmen hari tu lagi dah terjah semua. Ada lagi 50 blog terakhir yang masih tak terjah dan follow. Malam ni akan terjah 10 blog dulu kemudian esok pula 10 blog lagi. Jadi dalam beberapa hari lagi siap la aku terjah semua 200+ blog ni.

Oh ya daripada dengar aku merepek benda yang tak best dalam entri ni, apa kata anda terjah dan follow je senarai blog kumpulan 5 ni. Kesian mereka mengharapkan terjahan dan trafik daripada anda semua. :) Nak terjah sila tekan :

SINI

p/s : Aku pun dah penin nak kasi orang terjah :P

Comments
6 Comments

6 ulasan:

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

adehhh . Tia pun sehari tak dapat blogwalking , update entri . huhuh !

SoLy SoLicious berkata...

belum terjah kump 5.. td sebuk nan grup 4 dlu...

nak stat terjah ni ^__^

sergeant keroro berkata...

tadi ko tak letak link, hehe.

baru nak terjah sekarang XD

syarifahsidrus berkata...

broadband slow, susah nak terjah T_____T

^^nu[dd]yra^^ berkata...

blom terjah jugak yg grup 4 n 5....arinih keje..kejap lg nka terjah b4 tdo ;)

Gadis Pantai Timur berkata...

sedang terjah diorang...

http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/07/muhasabah-ikon-sentuhan-qalbu.html

 
Related Posts with Thumbnails