Jumaat, 8 Julai 2011

Ada Orang Buat Penghargaan

Sebelum tu apa kata lawat dulu senarai blog kumpulan 11 di SINI .


Terima kasih kerana sudi bagi komen dan pendapat dalam entri yang lepas. Memandangkan ramai yang suka entri bergambar, jadi aku pun letak gambar macam kat atas ni haaa.. Amik kau siap berjelir lagi. ha ha ha hensem tak ? :P

Ok ada juga yang komen nak entri pendek dan ada yang nak panjang tapi aku lebih suka yang pendek dan ringkas. Pasal sidebar tu, walaupun nampak serabut tapi aku terpaksa juga kerana kalau buat 1 ruang je, maka berderet panjang la kat sidebar dan aku tak suka panjang berjela macam tu.

Uikk uikk lupa pula nak cakap bahawa ada orang buat entri penghargaan sempena ada yang follow daripada segmen. Dia sangat gembira dalam entri tu dan mengucapkan terima kasih kerana sudi follow dia. Nak tahu siapakah yang buat entri penghargaan tu ? jom klik :


p/s : Selamat malam semua :)
Comments
14 Comments

14 ulasan:

Dzarief Zuhdi berkata...

haha.. thanks bro

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

dah mcm jin toncet dah..hahaha, okay nak terjah empunya blog kasi pnghrgaan kat kau tuh.. :D

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

kahkahhh . takleh tahan Tia nengok muka tuuu . macam nak lempang . hehee :)

sergeant keroro berkata...

comelnya abang freaky, nak rampas dari ernie boleh?? hehe XD

p/s : nyte domo-freaky :P

kiz berkata...

haha..kenapo tu..tak senereh bona goman eh?..huhu

Freaky berkata...

kiz : apo tuu.. kawe dok pehe demo oyak gapo

diana amin berkata...

translation...
"tak senonoh/tak bley blah rupa ko"..
haha

Freaky berkata...

diana : ahaha thanx kak.. x paham saya

yatie Awang berkata...

tak baiklah jelir kat kakak...hihihi...kalau masuk pertandingan mimik berjaya kut...

Siti Safiyyah berkata...

pangggggg skali. ok bye. kehkeh :p

syaimz berkata...

hensemlah kamu abg freaky~!

NuSaNa NoSa 91 berkata...

apekah?? siap wat tanduk lg.. ahahahaha~

btw, keen xkesah pon entry pendek ke entry pnjg, asal jln penceritaan yg best.. ^_^

rafiq berkata...

per lawar giler awar nir.. baca betul2.. bahasa R..haha

Gadis Kecil berkata...

mmg takleh blah buat ghope gitu.

eh2! ada orang buat penghargaan kat kita jugak ah. nak buat entri cane ek untuk balas..? hihi

 
Related Posts with Thumbnails