Selasa, 5 Julai 2011

Aarrgghh Memori

Jom lawat dan terjah senarai blog kumpulan 7 di SINI .

Comelnye digimon.. kenangan !!!
Uikk Kabuterimon !!!

V-Mon .. comelnyeee..

p/s: Haih teringat pulak zaman sekolah bawak digimon main lawan2 :D

Comments
19 Comments

19 ulasan:

Shuk_ArChie berkata...

hehe Shuk pon minat yg ni... kira trend la kan? sape x dak koman.. huahahaha... budak2 la huh x rasa benda ni.. moden la katakan...

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

ko pon main benda ni dulu...(^^,)

huhu... tiga2 semua pernah menjadi kegilaan masa zaman budak sekolah dulu... haha..

p/s: yg tgh tu tentomon... heee~

i'm ezza haniza berkata...

comelnyeeeeeeeeeeeeee=_________=

aPIP berkata...

BHAHAHA... aq pon men digimon pe sume ni...haha... balik skolah agama men battle2...huhu... siap men kod2 tu xley blah,siap ade kod racun lah, apa sume, last2 digimon aq yg last aq ade kene kod virus,masa battle ngn member aq,mmg sadis r kn..huhu.. tapi yg paling syok buat cucuk2 nk dptkan bianatang yg power2... best beb.. memang memori terbaek zaman kanak2 r...

cik najihah berkata...

walamak..
dulu2 kale siap berebut2 nak benda alah ni semua

Syazwan berkata...

aku dulu pon minat benda nie..
digimon dan cyberpet!.

~mUh4mM4d**F4dhL1 berkata...

best woo dpat main menatang nie..haha

dyanne berkata...

perghh kenangannya!!! dulu pon aku suka main benda2 nie..rasa bangga gila bila ada..boleh blagak kat kwn..hahahaah!! ^^

azwa amani berkata...

masa zaman sekolah dulu, susup dalam baju sebab tk nak cikgu rampas.. cikgu tu pula bapak kiter... huhuhu

cucu umie berkata...

kahkah..digimon..dh lama xmen

syrupmasin berkata...

haha..digimonnn..gile lame doe ta nmpak :D

intan.maisarah berkata...

kecik kcik dulu
teringin sangat nak main bend ani
tapi tak pernah dapat

kiz berkata...

mana dapat ni..adeh..tapi dulu aku rajin main digimon kat PS adik aku..haha..kekadang mcm bebudak gak..

Syuxer berkata...

hahah memori dowh..

terkenang aku men benda neh..:)..siap gaduh pun ada hahah

IzariahzainaL berkata...

sangat comel..:)

rafiq berkata...

ni yg boleh bawak begadoh masa sekolah ni..haha

sergeant keroro berkata...

mase kat mrsm geng2 aku cuba hidupkan balik main digimon ni. beli rm10 jek :P

TYNTHA LANA berkata...

weh, ada lagi ke benda ni freaky?hahaha.ingat g, lana punya dulu color kuning, bawok ha gi sekola ugama..nak tayang kat kawan2 la kenon..wah..buat teringt hal dulu je.. ^_^

MARIA LIZA berkata...

sukernye...ok le beli untuk anak2 laks.

 
Related Posts with Thumbnails