Khamis, 14 Julai 2011

4 Pagi Layan Wipeout

Dalam gambar kat atas ni, yang bola merah ini dipanggil Big Balls dan orang yang terbalik itu adalah peserta yang mengkuti rancangan Wipeout. Pukul 4 pagi duk gelak seorang diri macam orang gila bila tengok gelagat peserta rancangan ni.

Syok juga tengok rancangan dimana nampak orang dihentam dengan halangan yang ada untuk memenangi pertandingan. Nampak mudah je nak hadapi halangan tapi bila sampai turn kita, baru tahu betapa susahnya sesuatu halangan tu.

p/s : humm 4 pagi .... hummm =_=
Comments
10 Comments

10 ulasan:

NA berkata...

Samalah Kak Wina tengok Wipeout sekejap tadi. Tapi tengok sikit sebab dah tengok melalui internet. Memang akan tergelak-gelak dengan peserta-peserta punya perwatakan lepas tu dengan permainan yang mesti buatkan orang jatuh. Tak pernah ada orang yang tak jatuh. Memang susah. Gelak bila jatuh tu, cara kelakar.

Pencarian Jiwa Diri Saya

Freaky berkata...

ehh kak wina tgk wipeout jugak.. haha :D

cucu umie berkata...

ayie dh tido dah pkol 4am..hauhauahu nie bgun pkol bper bro?? hehe

H.J berkata...

firdau yang join show ni pom best jgak ni.haha

amna berkata...

rancangan ni la yang saya duk ngadap setiap kali cuti sem. edisi summer paling syiok!!!

syaz@rozelt berkata...

confirm sekarang tngh mbuto kan??hihi..rindu zaman jd student dulu..

p/s: tengok rncangan dekat ats tu..teringat rncangan 'istana takeshi'..best n kelakar~

Fathiah Hamim berkata...

tak nampak mudah pun yang bola neh. ada laen yang nampak senang sangat, tapi hakikatnya. :D

syarifahsidrus berkata...

kadang2 tengok wipeout ni seram je.
macam teruk sangat diorang kena hentam dengan halangan2 tu

diana berkata...

lewatnya tidur gemuk kang baru tau..
hehhhe

GaRy™ berkata...

hahaha... nampak macam susah giler wo menatang2 tuh...

 
Related Posts with Thumbnails