Selasa, 12 Julai 2011

15 Hari Tak Off Laptop

Sedar tak sedar rupanya dah 15 hari aku tak off laptop ni. Tuu tengok kat aku highlight dalam gambar di atas ada tulis up 15 days . Tapi rekod paling lama aku tak pernah off laptop adalah 3 bulan.

3 bulan tak off laptop masa semester 2. Masuk awal sem dan 3 bulan kemudian baru nak off. Tu pun off sebab nak format akibat ada masalah virus yang terlampau banyak dan perlu format.

Tak rosak ke kalau lama tak tutup ? Kalau ikut sistem memang tak rosak pun cuma yang menyebabkan rosak apabila tak tutup laptop semasa ribut dan petir duk sabung menyabung.

Alamak maaf ye kerana ni entri show off sikit. Kalau ada yang tak suka tu maaf la. Apa pun yang berlaku sila sayangi laptop anda ye. Jangan tiru aku yang tak suka matikan laptop ni.

p/s : Jangan biarkan laptop anda diselubungi..... virus .........
Comments
17 Comments

17 ulasan:

misz fae berkata...

eyh?tak rosak eyh if tak tutup lelama mcm tuh?huhu

bartHeafy berkata...

ubuntu version mna tuh?

sue perbs.. berkata...

fuhh.. mesti bil melambung..

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

perghhh... sampai 3 bulan tak off laptop... aq paling lama pon tak sampai la 2 minggu... =D

shah blogger berkata...

pehhh 3 bulan tu..... laptop lak. kalo pc xpe gak. tp sama la, leceh nak off then on tggu2 lak kan. tp xde la smpi 3 bulan. giler kentang :D hehe

^^nu[dd]yra^^ berkata...

wah dasyat...aku x off sehari pon dah runsing.....

Luqeem™ berkata...

peh..aku pn pling lama, 2 mnggu ja..

cik najihah berkata...

dasat la ...

cucu umie berkata...

ayie pon pernah bt mcm gitu..dlm seminggu jer..and then kena marah dengan umi..hahaah

Syazwan berkata...

dasyat mg!

Freaky berkata...

bartheafy : ubuntu 10.04 lucid lynx

mate saya bulat berkata...

ary2 off laptop kot. HAHA

syrupmasin berkata...

perghh lame doe kau ta off..aku paling lame 2 hari kot..haha :D

aPIP berkata...

lama gler...

AnAk dEneSor berkata...

laptop x penah dgr..klo pc x tutp lame 2 da biase..hihi..

adeque berkata...

mak aii...
lame gileee?
aahaha..
orang pon paling lama.. x tutop 3 hari jek.. ngeee...! :D

Kei Seichi berkata...

xbrani aku x tutup laptop lame2....haha..aku tutup mata, laptop mesti tutup....

 
Related Posts with Thumbnails