Sabtu, 2 Julai 2011

1 Je Lagi !!!

1 je lagi !!! 1 je lagi !!! Ape yang 1 je lagi tu ? Tu haaa senarai blog. sekarang dah 202 komen tapi jumlah sebenar adalah 199 link blog. 1 lagi link blog maka cukup la 200. Pastu pukul 4 petang jap lagi, senarai blog kumpulan pertama akan keluar.

Gila teruja aku terjah semua blog yang join segmen, setakat ni baru je terjah 140 blog. Terjah bukan sebarang terjah tau, aku folow dan curi header mereka sekali untuk promote jugak nanti. Mata dah lebam terjah 140 blog tapi perasaan masih seronok. Ermm nak rehat sekejap dan makan tengah hari.

1 je lagi nak cukup 200. kalau 200 lebih pun lagi bagus.. cepatt cepatt join dengan klik SINI .
Comments
12 Comments

12 ulasan:

SoLy SoLicious berkata...

waahhh...sape xjoin lg mmg rugi..heee

Rohaizam Rosli berkata...

huhu.... waaaa best nyer....

sergeant keroro berkata...

follower ko pon dah nak seribu, hehe XD

terbaik bro!!

Syuxer berkata...

perghhh...dashyat dowh..

:)

izzati jerr berkata...

wahwahwah..lakunyer segmen freaky..
howt !!!

Amiirah-Cassan berkata...

DUA LAGI NAK 1000 ! hehehe

SYAF berkata...

Masih Buka lagi KeSEgmen 100 blog NIe

i'm ezza haniza berkata...

wahhhhhhhhh.......hebatnyeeee diaaa!

Freaky berkata...

syaf: pukul 2 tutup

workshop girl berkata...

hahahaha da join tapi aku yang ke 204..huhuhuhu :)

nurul nadia nasir berkata...

yeayy selamat sempat joinn!ngeh3

nurul nadia nasir berkata...

follower kite hampir sama..awaknyer 998 lagi dua utk mencecah 1000
nadia nyer 498 utk mencecah 500!ngaaa :)

 
Related Posts with Thumbnails