Selasa, 28 Jun 2011

Yeaahh Banner Baru

Yahuuu yahuuu banner blog aku dah ditukar. Try la tengok kat atas tu. Ada nampak gambar aku yang poyo dalam banner tu kan ? Ahaks biar la gambar tu poyo ke, bajet ke, janji aku gembira dengan banner yang baru ni :D

Ehem takkan nak gembira je. Mesti la nak beritahu juga siapa yang sudi buat banner untuk aku ni. Ehem Ehem Sebenarnya banner ni aku buat sendiri. Eh salah !! sebenarnya banner ni dibuat oleh seorang kawan blogger yang sangat baik hatinya. Nak tahu siapa ? Jom la lawat blog dia di bawah ni :

http://platunkhaz.blogspot.com/

Haaa tu dia pembuat banner blog aku. Ya Allah rasa sangat terharu apabila ada yang sudi buatkan. Iskk iskk aku menitis air mata sikit kerana terharu. Korang jangan la gelak. Aku tengah sedih ni tau.

p/s : Terima Kasih banyak-banyak Sergeant Keroro. Tak terbalas jasa baikmu terhadap aku ni.




Comments
26 Comments

26 ulasan:

syaimz berkata...

untunglah~~ HAHA

*jelez

syaz@rozelt berkata...

wah smart n kool..klu syaz buat hbs macam girl2 plak..hehe

Alya Esprézzo berkata...

itu namanya header laaaaaaa budak muka suci! hahahaha..fuhh semarttt weyhh lagi2 ada muka suci ko kat situu... :P

sergeant keroro berkata...

hehe, my pleasure XD

EiZaRaZiErYa berkata...

ahaha...em0 jugak freaky nie eh~ ehehe..nice lah~ poyo2 p0n smart kot~ ngee =D wink3 >_<

GaRy™ berkata...

banner ke header ni??... konpius aq~...

Hishyamuddin berkata...

lawa header bru demo...

diana amin berkata...

itu header. btw.. smart :

kotak bulat berkata...

cantik header baru... huhu...bersemangat la lepas ni ye..hehe

Amiirah-Cassan berkata...

lawa HEADER , hehehe kirim salam ^___^

waN Mohd Salim berkata...

ahakssssss cantekkkkkkkkkk

huuhu muke macam sharukh khan pon ade

Cek's Zaitun Othman berkata...

wah..sukanya..

EYFAalias berkata...

wah wahh! suka la tu :D

cucu umie berkata...

daus banner lain lol..nie header..kehkeh

♛ Azie Azra ♛ berkata...

nangis ea. jeng3..hehe. baik kan ada org buatkan header! :)

Syuxer berkata...

header hensem..:)..alhamdulillah ada orang buatkan..

HAFIZAL berkata...

wah untung tuh...ada org buatkan banner....

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

no more guitar..more matured..it's cool ! :D

anismelon berkata...

unutng la..weee.tp kalo tangan toh di dekat kan ngn huruf E toh..okek..xde nampak tergantung..

pandai komen je..bukan na tolong buat..huuuu..

mas saari berkata...

headerlah adik!!

cool ok..

wadud@duad berkata...

hahahahah...
terharu melampau la pulak...

syarifahsidrus berkata...

dah ada gambar~~huhu..makin glamer la lepas nii...

rafiq berkata...

apesal tak keluar gmb ni?
issh musykil2..

Bui Idzra Ryn berkata...

kenapa tak letak gmbr gitar..?gitar tu mcm dh sinonim dgn freaky taw..but still nice..hehe

berkata...

ada pulaklah mase si sergeant keroro ni nak buatkan header. bukan dia nga bz plan nak takhluk bumi ke? hehe

Kei Seichi berkata...

nice...hehe..

 
Related Posts with Thumbnails