Khamis, 30 Jun 2011

Tu Dio Habaq Hang !!!

Lalalala aku tengah sedap blogwalking ke blog yang ada. Lepas habis jalan-jalan, aku buka fb dan nampak Gary komen kata blog aku kena remove. Biar Betik blog aku kena remove. Bila masukkan address dan tunggu sekejap. Nah ini dia yang terkeluar. Memang terbaik la :D

Perghh dah cuak gila Kambeng aku dibuatnya tapi masih berlagak tenang. Dengan tenang aku post kat Group Sahabat Blogger di Fb dan tanya masalah ni. Bincang punya bincang takde juga penyelesaian dan mujur la Kei Seichi suruh rilek sekejap memandangkan blogspot sedang upgrade.

Emm tunggu punya tunggu aku cuba cek balik dan Alhamdulillah semua dah elok macam biasa. Fuuu lega bila dapat tengok balik blog aku yang cikai dan merepek ni. Fuuuu Fuuu Fuuuu =_=

p/s : Eh air-cond rumah keroro masih tak tambah ais lagi. ngeeeeeeeee
Comments
14 Comments

14 ulasan:

Areef Ibn Naim berkata...

salam,

napelah blogspot asyik wat hal je kan... pe la gaknya yg diupgrade tu, nmpk sama je, hihihi...

alhamdulillah, tk kena removed...

Clara berkata...

pttlah pelik mse bkk entry freaky yg len dia kte kene remove.. ingatkan freaky yg remove..

tak pernah plak nmpk bnde ni berlaku lg.. first time nmpak mse nak tgk entyr lme freaky..

kotak bulat berkata...

menangis tak td? heheh.. :P

Bella Bell berkata...

fuhh... nasib baik tak kena remove.. kalau saya, memang dah nangis guling2 dah.. huhu!!~

Syuxer berkata...

aku 3 kali kena macam neh...huhu..tapi xpe bro..nanti ko kena lagi,ko x akan cuak lagi bro..:)..pengalaman bro pengalaman heheh

EYFAalias berkata...

ramai org complain pasal hal ni. huhuhu.

aza berkata...

nasib baek xkna remove kan3?
huhu..pendingin udara dah ok??

aremieroul berkata...

jngan nangis k freaky..he3..

kiz berkata...

aku tanya hang kat blog sebelah tadi..blog ke 2..haha..

NuSaNa NoSa 91 berkata...

ramai sgt blogger.. sampai jem blogspot kot.. heeeeee~ ^_^

Amiirah Cassan berkata...

Syuxer pon kena gak :P huhu blogspot ada sickness nih ^___^ huhu

syarifahsidrus berkata...

blogspot main2 pulak!

sergeant keroro berkata...

cuak! T.T

p/s : cis, patut lah panas semacam ni. hahaha XD

noona berkata...

lol cuak hohohoho

 
Related Posts with Thumbnails