Sabtu, 25 Jun 2011

Transformers 3 Official Trailer



Ni video trailer yang ke 3 untuk cerita Transformer yang ke 3. Trailer je dah banyak gila saiko dengan aksi yang best dan muzik yang gempak. Cerita sebenar memang sangat cemerlang la jawabnya dan tak sabar gila aku nak tengok...

p/s : Gila gempakkk :D
Comments
8 Comments

8 ulasan:

sergeant keroro berkata...

aku memang suka dari kartun lagi, hehe XD

kiz berkata...

peberet maso sekolah rendah dulu ni..masa tu animasi je..terbaik robot ni,

mas saari berkata...

akak pun tak sabar nak tengok!
pasti gempak gile..

Syuxer berkata...

kalau trailer dah power konfirm citer full lagi power... x sabar nak nantikan kehadirannya..:)..

sabella mohamad berkata...

perghh~!
cam best jek
=D

Syuxer berkata...

bro pasal ymads..

http://2dayblogger.com/blog/2011/06/17/jom-buat-duit-dengan-ymads-com/

aku tak reti nak cakap..ko usha je kat situ hehe

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

amboih . kemain depa kat ataih ni nak nengok :)

Srikandi Cinta berkata...

huh mmg gempak.. tengok iklan je dah tahu :)

 
Related Posts with Thumbnails