Khamis, 2 Jun 2011

Terima Kasih Penulis Senja


Setiap kali awal pagi antara pukul 2 hingga 3, penulis senja pasti akan sentiasa tegur aku melalui Fb dan selalunya memang kami akan chat dan sembang pasal blog. Sebenarnya dia la yang banyak membantu aku dari segi hias blog, kandungan entri, sidebar, SEO, dan banyak lagi.

http://www.laymark.com/i/o/07.gif

Tadi Penulis Senja ada tegur pasal font @ saiz tulisan kat blog aku yang sangat kecil dan susah nak baca. Sebelum ni pun memang ada beberapa orang yang komen pasal tulisan kat blog ni kecik sangat dan aku sangat hargai komen daripada pembaca. Oleh itu, sekarang aku dah besarkan sikit font daripada saiz 12 kepada saiz 14 supaya lepas ni takde yang sakit mata akibat tulisannya terlalu kecil.
http://www.laymark.com/i/o/20.gif

Buat masa ni aku bukan nak review blog Penulis Senja. Aku buat entri ni pun sekadar nak menunjukkan betapa aku hargai pandangan dan tunjuk ajar yang diberikan kepada aku. Bahkan header blog yang kat atas tu pun daripada penulis senja sendiri. Tanpa penulis senja, pasti aku masih terkapai-kapai dalam blog ni dan mungkin sedang lemas dihanyut oleh arus yang deras. Ok apa aku merepek ni ? :D

p/s : Terima Kasih juga kepada kawan-kawan blogger yang sudi berkunjung dan baca entri kosong kat blog ni... huhuhu apsal aku macam emo je ?? Sila Lempang aku
Comments
12 Comments

12 ulasan:

waN Mohd Salim berkata...

tima kaseh bro .. hehee hmmm aku suke kaler blog baru ni haha

Freaky berkata...

sama sama.. haha suka yeee

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

ohh . dah tau tema blog ni . pepel . hehe . like . satu je , apakata kaler tulisan untuk post entri tu guna warna hitam je . cuma bagi pendapat ;)

Freaky berkata...

dah tuka tapi untuk entri yang sebelum ni x dapat la.. banyak sangat. huhu

Syuxer berkata...

purple so cute bro..:)..aku suka..kalau pink lagila err ko rasa cmner heheh

org muo berkata...

bantu-membantu x kira apa cara itulah sahabat namanye..hidup bloger :)

anismelon berkata...

ehe...blog kelihatan berwajah baru..weee..bgs2..teguran yg membina..hehehe..

Jijimon berkata...

hype sir daus hohoho dgn officialynye anda telah di tag..tag!! your it..pliz visit the link below tq ^_^

http://bondofexcellence.blogspot.com/2011/06/1st-giveaway-from-mizayusofcom.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Gud Luck bro,..keep it up..:-)

WORLD BLOGGERS & SOCIAL MEDIA SUMMIT 2011

miss.Addin berkata...

wah dah tukar background color . nice ! :)

menerima pandangan seseorang untuk kebaikan . bagus ! :)

nazirah berkata...

wah2 best best ;)

cucu umie berkata...

okay smart ah bro sambil dpt tukar2 pendpt..hehe itu baru name yer shbat..kuikui

 
Related Posts with Thumbnails