Rabu, 29 Jun 2011

Tak Boleh Upload Gambar

Aku nak buat entri Wordless Wednesday tapi bila nak upload gambar, ada internal error dan tak boleh upload. Gggrrr tiba-tiba je dapat error. Ni mesti tak nak kasi aku buat wordless wednesday. Jeles la tu aku nak buat entri.

Petang ni banyak kerja la pula dan tak dapat nak blogwalking sangat. Jap lagi nak pergi buang sampah, lepas tu cuci tangan, lepas tu makan nasi, minum teh ais dan kemudian mandi manda, maghrib, mengadap blog. :D

Siapa yang nak join segmen " Blog Kesayanganku " boleh klik SINI . Tutup pukul 9.30 malam ni. cepatt cepatt !!

p/s : Harap2 malam nanti dah boleh upload gambar.. boleh upload header yang join segmen sekali
Comments
10 Comments

10 ulasan:

Aman Ibrahim berkata...

aman pernh kne~ cube try old editor punyer setting, check kat setting, amik basic, scroll down, pilih old editor and save, try masukkan pic dlm entry, jadi x??

Kei Seichi berkata...

baru nak join ko punye segmen..tapi xleh upload pic header camne?

Kei Seichi berkata...

da boleh da..haha..jap aku join segmen ko tu....

Syuxer berkata...

aku boleh jah bro..mybe kena log in balik kot..cer try heheh

Amiirah Cassan berkata...

oke lagi ni , mira hari tuh asal nak upload gambar kat mana2 , internet trus disconnect , huhuh masalah add-ons , huhu

cucu umie berkata...

alhamduilah ayie punye okay shje sekrng nie..huhuh

syira berkata...

sama la syira ponnnnnnnnnn!
grrrrrr.. mmg geram betul.
baru nak join segmen..
huaaaaaaaaa.

nawal addina berkata...

nawal pon penah kena . mmg mintak kaki tol laah !! grr

NuSaNa NoSa 91 berkata...

minggu lepas camni gak.. agaknya ramai sgt upload gmbr utk ari rabu sbb WW, terus jam tmpt uploader tu.. hikhik~ ^_^

sergeant keroro berkata...

hehe, xleh watpe lah XD

 
Related Posts with Thumbnails