Isnin, 13 Jun 2011

Sumber Trafik Aku

Beberapa hari ni Nuffnang kurang menunjukkan iklan. Advertlets rajin pula keluar iklan dan setakat ni tak mengecewakan. Mungkin Nuffnang merajuk kot sebab pasang Adverlets jugak kat dalam blog ni. Haih apa pun harap2 Nuffnang cepat elok kerana aku ni pemurah dan suke klik iklan orang. Kalau iklan x keluar, camana nak klik.

Ok balik pada tajuk asal, saja aku nak tunjuk sumber trafik blog aku dalam minggu ni. Jom usha gambar di bawah :
Di tangga teratas adalah Kizmyself.. ada 3 Kizmyself

Referral site pula, Kizmyself di tangga ke 2.

Jadi siapa Kizmyself ni sampai banyak betol blog dia bagi trafik kat aku pada minggu ni ? Haa nak tau siapa Kizmyself. Jom klik link kat bawah ni :

http://kizmyself.blogspot.com/

p/s : Tu je setakat ni.. Jumpe entri kereta idaman pula pada esok pagi.
Comments
12 Comments

12 ulasan:

fiQ'Ra Pancake berkata...

huhu.. nape tak guna 1 iklan je? juz guna nuffnang.. or guna advertlets, kan bgus.. :D

sergeant keroro berkata...

wowowowow!!

banyak tol. hehe XD

selamat malam freaky :)

syaimz berkata...

nama aku mesti ade kan kan? haha

Eja GaNu berkata...

untug plak hencik freaky nim...rmai yg duk terjah blog die...pape pun congrat hik hik n cmt mlm

waN Mohd Salim berkata...

hahahaaa dri aku x de ?

FarhanahAdzlan berkata...

apa la kereta idaman awak tu ek..?hahaha..^_^

Bui Idzra Ryn berkata...

camner nak tau graf ni yer..leh ajar tak..?

HAFIZAL berkata...

bagus lah dah ramai peminat...hehe

Freaky berkata...

Bui : masuk dasahboard pastu pergi ke Stats

mOon jOhari berkata...

...buley lanje Kepsi mcm nih... :p

Bui Idzra Ryn berkata...

oic..thanks yer dik..

kiwi berkata...

woh! manyaknye dari kiz :)

 
Related Posts with Thumbnails