Ahad, 5 Jun 2011

Siti Nurhaliza Makin Cantik

Sebelum layan apa aku nak cakap pasal Siti Nurhaliza ni, apa kata anda lawat blog-blog yang dah disenaraikan di SINI . Dah lawat dan follow blog mereka ? Aku nak ucap terima kasih banyak-banyak pada yang sudi jalan2 di blog yang disenaraikan.
http://www.laymark.com/i/o/04.gif

Memandangkan sekarang ni Tv sedang dikuasai oleh emak dan adik bongsu perempuan, maka sudah tentu la rancangan yang sedang ditonton pada malam ini adalam Akademi Fantasia. Aku yang tengah online depan tv ni terpaksa la layan juga apa yang mereka tengok walaupun aku langsung 100% tak minat AF ni. Tapi kan lagu baru Akim AF tu sangat best tau yang ada video klip bersama Lofa pemenang Dewi Remaja tu.

Haaa tengok !! aku dah mengarut masuk pasal klip video terbaru akim AF pula. Dalam ketidak sukaan aku melayan AF ni, tiba-tiba ternampak Siti Nurhaliza buat show di atas pentas dan aku jadi hairan la pula sejak bila Dato Siti Nurhaliza ni masuk AF dan buat show. Rupa-rupanya Siti Nurhaliza saja buat show di konsert Af ni. Memandangakan Siti Nurhaliza duk nyanyi atas pentas tadi, aku pun layan je la dengan irama lagu yang dibawanya.
http://www.laymark.com/i/o/85.gif

Setelah lama melihat kaca tv menyaksikan persembahan Siti Nurhaliza, baru aku perasan yang dia semakin lama semakin cantik. Bukan saja makin cantik malah makin jelita pula. Terpegun juga aku dengan kecantikan yang semakin cantik Siti Nurhaliza ini dan membuatkan aku melekap di depan tv buat seketika. Ha ha ha lepas habis dia buat show, aku terus lari dari tv, tak nak tengok peserta AF buat show. hu hu Gila jahat aku.

p/s : Tiba2 je malam ni aku puji Dato Siti Nurhaliza. hahaha.. Masih ada 10 kekosongan untuk segmen, kalau takde yang nak join, aku tutup esok kot.
Comments
21 Comments

21 ulasan:

Belog MTT berkata...

Dari dulu dia sememangnya chantekk ! :)

cucu umie berkata...

dia kan ad jual produk sendiri iaitu simply sutu tu yg cantik tu..haha serius dh lama xtgok diti wat perfomance atas pentas..hehe

cucu umie berkata...

simply siti* pembetulan..haha

Srikandi Cinta berkata...

Ooo minat siti la tu, hee~

dang intan duka berkata...

sama jugak layan ct nyanyi tadi..

she da best 4 ever!!!!!!

peace

suha berkata...

dah xde nfsu nk tengok org nyanyi2 sejak tua neh (^_^)

nazirah berkata...

fir.. cantik suntik tu heheh ;)

Syuxer berkata...

oh tidak..aku dah x minat dah rancangan2 realiti neh..kalau siti nyanyi pun..aku terkebil2 je pahtu terus tukar channel len.heheh

anismelon berkata...

aah..cantik sngt siti..dye xde pon bangge dgn gelaran dato en..still bahasekan diri dye siti...like like..

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ berkata...

siti semakin tembam..comel jek....
tp kan best kalu dia pakai tudung litup.. :)

KM7 berkata...

tak tengok pun AF malam ni dan sebelum2 ni pun...kalau tengok pun...masa final nanti...

Sally Yatiey berkata...

Yeaps ;)
Semakin hari semakin cantik :)
Tapi semakin tembam pulak mukanya :D
hee . ^.^

mas saari berkata...

cantik dan berseri2 dato ct..

JR Online berkata...

Kalau dia mengandung lagi la cantik...

aremieroul berkata...

kakak ku itu mmg sesungguhnya chantek..^^ he3..

fathiyyahISMAIL berkata...

tak minat jugakk AF. dulu suka la jugak. hehe. skrg ntahapapantah +__+

BUNGA berkata...

dia memang cantik dan manis :)

sergeant keroro berkata...

siti memang cantik menarik tertarik kau memang da boom.

haha XD

f. berkata...

haaha,bosan la AF

Bui Idzra Ryn berkata...

SITI DARI DULU SAMPAI SEKARANG CANTIK..(ARTIS POJAAN HATIKU TUH..HEHEHE)

teha berkata...

ct mmg cantekk :)

 
Related Posts with Thumbnails