Khamis, 9 Jun 2011

Seth Tan dan Nora Elena

Sebelum baca, apa kata lawat dan follow senarai blog kat SINI dulu. Ada yang kata aku main promote blog. Itu bukan main tau, itu senarai blog yang menyertai segmen aku.. Semua sekali ada 115 blog. huhu

http://www.laymark.com/i/o/59.gif

Apabila kami sampai dirumah semalam lepas dinner, Sergeant Keroro dapat satu panggilan lepas tu die duk gelak sorang2 macam orang tak betol dah. Aku pon tanya la ape benda yang lawaknya. Sergeant Keroro kata tadi Seth Tan yang telefon dan dia kata nak jumpa dengan kita berdua. Aku pon terkejut la dan tanya balik kat Sergeant keroro " Ko cakap la elok2. Tu Seth Tan ke SETAN yang telefon tadi ? "

Sergeant Keroro kata memang betol2 Seth Tan. Aku pon terus jadi excited kerana tak sangka Seth Tan call dan mahu berjumpa dengan aku dan Sergeant Keroro pada keesokan hari. Keesokannya aku pon jadi sangat teruja untuk berjumpa dengan Seth Tan tapi kami tak pergi berdua je, aku bawak lagi sorang kawan nama dia Gary . Bila kami sampai kat destinasi yang nak jumpa tu, kami nampak Seth Tan dan Nora Elena duduk di satu meja yang besar.

Aku, Sergeant Keroro dan Gary tersipu malu untuk duduk bersama artis yang femes ni. Mula2 tu agak kekok la tapi lepas tu Seth Tan dan Nora Elena memulakan bicara dan bertanya mengenai blog kami bertiga. Rupa-rupanya Seth Tan dan Nora Elena ni suka masuk blog kami 3 kerana dia kata blog kami menarik. Aku cover malu sikit bila dipuji tapi aku tengok Sergeant Keroro dan Gary dah kembang hidung bila dipuji.

Lepas tu kami rancak berbual mengenai hal masing2. Apa yang kami bualkan ? ehem biarlah rahsia ye. Hari tu kami luangkan masa bersama selama 2 jam di kedai tersebut dan setelah banyak benda dikongsi, Seth Tan dan Nora Elena mula meminta diri kerana mereka ada pengambaran dalam masa sejam. Kami ber 3 pon begitu gembira kerana berpeluang dengan Seth Tan dan Nora Elena secara bersemuka. Yang jelas, Sergeant Keroro dan Gary menunjukkan air muka yang sangat excited.

p/s : Ni cerita rekaan je. SEO punya pasal. Nah ambik kauu.. HAHAHA
Comments
15 Comments

15 ulasan:

Srikandi Cinta berkata...

Hahaha.. cerita rekaan yg mantop! Tahniah la buat korang ber 3 yg dah jumpe ngan artis femes Seth Tan n Nora Elena

cucu umie berkata...

haha..okay best memang cerita hang boleh jumpa seth tu..haha aku pon xjumpa lg kot..kuikui

sergeant keroro berkata...

uit!!

hidung aku kembang tak habis lagi ni, dah muat bateri AAA, haha :P

i'm ezza haniza berkata...

amboii....semua orang tgh cakap pasal
seth and nora kan skrg..ehhehehe

syaimz berkata...

hahahahahahaha,kembang habis @sergeanr keroro & @gary.hahahaha XD

nak sign~~

tikin berkata...

hahaha..dah agak dh ni kelentong pnye entry..ngeh3...besar mane hidung sergeant keroro bile kembang ek?wakakaka..:P

Abang Long berkata...

Lepas tu Nora Elena pun bergegas mencari aku untuk belajar memasak mee bandung kerana Seth Tan @ setan tu mengidam sesangat....!!

http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/aku-masak-mee-bandung.html

JR Online berkata...

SEO punya pasal...huhuhu...

nawal addina berkata...

hoho , mantop2 ^^

Miss Sukasih berkata...

hanya mampu ketawa sahaje...hahahaha

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

Tia nak jugak , nak jugak . mwahahahaaa !!

Bila Azan Berkumandang - AWAS!

yatie Awang berkata...

lain kali kalau nak jumpa artis, ajak kakak sekali ok....haha

Emilia Emira berkata...

len kali ajak laa sekali nak jumpa juga seth tan..hahaha

Kei Seichi berkata...

hahahahaha...lame2 praktis ni boleh karang novel ni bro..

mien eaststar berkata...

oo.. nora elena...

 
Related Posts with Thumbnails