Isnin, 6 Jun 2011

Senarai Blog 42 - 50 Dah Keluar

Haa tepat je pukul 12 tengah hari, senarai blog yang ke 42 hingga 50 sudah keluar. Bagaimana dengan blog mereka ? Ahh yang tu aku tak payah nak cakap panjang lebar dan berjela kat sini la ye. Kalau anda semua nak tahu siapa dan bagaimanakan blog yang ke 42 hingga 50 ni, apa kata anda klik je kat SINI .

http://www.laymark.com/i/o/108.gif

Rasa sangat best la pula main promote blog yang sertai segmen ni. Promote secara slow iaitu siang 9 blog dan malam 8 blog, baru la orang sempat nak follow mana yang mereka suka. Cukup seminggu, habis senarai 125 blog yang menyertai segmen akan dipromote blog mereka di link yang aku bagi kat atas.

Ok la aku sebenarnya baru nak sarapan sekarang ni. Dari pagi tadi lagi tak makan rasa macam ape pula perot ni. Eh silap bukan sarapan tapi Brunch = breakfast + lunch. he he jom kita Brunch sama-sama di tengah hari yang panas terik ini.

p/s : malam nanti senarai blog yang ke 51 hingga 58 pula..
Comments
7 Comments

7 ulasan:

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

cepat breakfast ! XD

waN Mohd Salim berkata...

hmm mane senarai nye pakcik oiiiiiiii .. nk tengok la

Freaky berkata...

penulis. ko klik je la kat SINI tuuu

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

haha lawak ahhh . penulis senja ke tuhhh . hehee XD

echaRierie berkata...

hahaha..
slmt brunch ~ :)

NICK IRFAN berkata...

wah! ada jgk segmen mcm ni best jgk

cucu umie berkata...

okay, jom terjah brtw, jom mkan tgh hari sekali.lalal

 
Related Posts with Thumbnails