Isnin, 6 Jun 2011

Quick Update

Pukul 9 malam jap lagi senarai blog yang ke 51 hingga 58 akan dikeluarkan. Sebelum anda terjah senarai baru yang akan keluar sekejap lagi, apa kata anda berikan dulu kunjungan ke senarai yang dibuat tengah hari tadi. Mana la tahu ada blog dan header yang anda berkenan dan sudi follow. Jom klik SINI .

http://www.laymark.com/i/o/85.gif

Terlebih dahulu aku nak minta maaf kalau gurauan perempuan gila pada waktu petang tadi ada yang terkejut beruk dan menimbulkan perasaan marah. Alamak mak dan adik ajak aku pergi dinner kat kedai la pula. Aku nak pergi buat senarai blog yang pukul 9 dulu ye. dah siap kena pergi dinner dengan mak dan adik pula.

p/s : Tepat pukul 9 anda boleh lawat senarai blog yang dah siap..
Comments
7 Comments

7 ulasan:

k a k L a m p berkata...

alaaa okay gak dptr kua.. aku dh plan baek punye nk g alamnda.. dan2 sume letih.. sabo jerk lee.. heee daus aku join ... nak wat entry dh ni heee

k a k L a m p berkata...

http://ticnube.blogspot.com/2011/06/firdaus-seminggu-100-follower.html

suha berkata...

nak kirim teh ais hehe (^_^)

kiz berkata...

ok..tgh tunggu ni..

Freaky berkata...

hahahaha... erk nape aku gelak

k a k L a m p berkata...

daus dh tamat ke.. sumpah malu seh hahahahah ... alaa tpi klu ko x nak amik pon x pe.. hee aku mmg x alert argh iskk sadis.. dh le ni mende p1 yang aku join hahah

Freaky berkata...

haha dun wory, da masukkan dalam list da

 
Related Posts with Thumbnails