Khamis, 9 Jun 2011

Perancangan Aku

Senarai blog sekarang dah cecah 94. Wahh tak sangka dah 94 blog aku promot kat sana. Sapa yang masih tak lawat, jom pergi skodeng mereka di SINI .

http://www.laymark.com/i/o/31.gif

Aku sebenarnya nak sangat melukis tapi tak tahu nak buat macam mana sebab takde bakat dan kreativiti melukis pon. Nak melukis guna Paint kat komputer pon langsung tak tahu. Silap hari bulan aku nak lukis orang, tapi yang jadi hantu. Haaa wat malu je kan kalau aku melukis.

Jadi aku nak tanya la kat anda semua sapa yang pandai melukis. Benda yang nak dilukis tak payah pon, watak kartun macam ni je :

Sapa yang pandai lukis macam ni beritahu aku ye. Aku nak jadikan bakat lukisan dia sebagai gambar cerita sebanyak 14 - 16 keping. Cerita simple dan pendek je... Ada berani nak cuba ? :D

p/s : Kenapa aku lukis orang, jadi hantu ? iskk iskk sedihnya
Comments
13 Comments

13 ulasan:

cucu umie berkata...

daus, xkisah po tak cantik yg pntng isi nak disampingkan okay jer..orng lidi pon okay kot..huhuh

Syazwan berkata...

nak join!

Freaky berkata...

alaa ni bukan segmen.. aku nak cari yang pandai lukis sikit. tangan aku x pandai lukis. ggrr

GaRy™ berkata...

aq pandai gak kalau lukis camtu~.. tapi macam x yakin la nak lukiskan orang lain...huhu... kalau lukis untuk diri sendiri ok la~...hehe..

sergeant keroro berkata...

mintak tolong gary la, dia cam ok jek aku tengok. hehe

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

Tia lukis dah macam jadi alien . mwahahaa ;)

syaimz berkata...

macam Dick Figures kat Youtube semart gak.haha.lawak bodoh punye :P

Kei Seichi berkata...

aku baru nak start melukis balik..dan2 pulak ko nak carik pelukis..haha...

haNem berkata...

kite pandai lukis orang lidi..terror giler..nak kite tolong???hahahha

ieda berkata...

huhuhu akak subjek paling benci adalah lukisan .. sowiiiiiiii !

cik azeya berkata...

aku lukis lagi tak jadi pape . at least kau ade rupe hantu. hebat tuh. kehkeh

JR Online berkata...

Di sekolah dulu JR paling benci subjek lukisan, sebab lain yg dilukis lain yg jadi!!

suha berkata...

cik suha memng cukup kagum ngn manusia yg namanya pelukis ni..tp awk xpndai lukis,so xkagum la hahaha (^_^)

 
Related Posts with Thumbnails