Rabu, 1 Jun 2011

Penulis Senja Bagi Iklan Percuma

Untuk info, klik SINI

#kenapa penulis senja mesti pilih blog korang untuk di iklankan.

Sebenarnya aku tak tahu macam mana kaedah ps untuk iklankan tu. Sama ada nak letak banner di sticky post atau camana pun aku tak tahu, yang tu serah kat big bos.
Sebab penulis senja kene pilih blog aku untuk di iklankan adalah kerana blog aku ni biasa-biasa je. Entri pun banyak pasal peribadi dan pengunjungan pun takde ramai sangat. Jadi apabila penulis senja iklankan blog ni, harap2 up la sikit reader dan trafik blog aku yang hodoh ni. huhuhu

#Komen blog penulis senja

Blog penulis senja dah kemas dari segi sidebar, semua nampak sangat teratur. Walaupun ada beberapa penambahan widget kebelakangan ni, tapi mujurlah tak menganggu dari segi kelajuan loading blog. Ok tu je kot... :)

p/s : Iklan selama sebulan tuuu... cepat la join...
Comments
2 Comments

2 ulasan:

waN Mohd Salim berkata...

blog aku dah pasang coding untuk blog jadi ringan la bro hahaha

btw thnks jOin

Freaky berkata...

oo ye ke? patot la ringan.. hahaha welkam

 
Related Posts with Thumbnails