Ahad, 5 Jun 2011

PENDAPAT : JANA PENDAPATAN DARI BLOG

Nak join ? Sila Klik SINI

*Apa pendapat korang tentang jana pendapatan melalui blog? Bagus atau tak?
Ermm camana nak jawab soalan ini ye kerana aku sendiri pun tidak pernah cashout mana-mana income hasil daripada blog. Tapi bagi Blogshop pasti lumayan kerana dunia internet ni lebih ramai pengunjung berbanding kedai biasa. Bagi aku jana pendapatan melalui blog ini ada bagusnya dan ada tidaknya. Huraian aku tak tahu nak cakap ape. huhuhu


*Kalau korang ada jana pendapatan melalui blog, macamana? Kalau blogshop, nyatakan barangan. Kalau pengiklanan, nyatakan dengan apa (Nuffnang atau apa-apa saja..)
Kalau pengiklanan aku guna Nuffnang untuk blog utama ni manakala blog ke 2 yang ada senarai blog itu aku gunakan Advertlets.

*Pernah cash out tak?
Huhu tak pernah cashout.. sedihnyaaa
Comments
6 Comments

6 ulasan:

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

hehe . takpa . rezeki ada di mana2 . thanks sudi join segmen Tia ;)

ohya , nanti Tia pun nak join segmen seminggu 100 follower tu . urghh ! harap2 tak terlambat .. simpan satu kekosongan untuk Tia okey .. hehee

pstt , actually Tia baru aje blogwalking ke 200 blog .. sebab tu nak sahut cabaran . hehee . insyaAllah ;)

Freaky berkata...

haha cepat tia join sebelum terlambat.. tengah hari da na tutup segmen

kiz berkata...

cash out? ermm nuff kira bleh tahan laa,kira bleh cari makan sebab tu aku setia dengan nuffnang..tapi churp2 blom pernah haha..

Ibn Abdullah berkata...

wah, nampaknya makin maju abe daus kita ni...hehe, makin jauh rasanya ambo kena tinggal...

Freaky berkata...

kiz : aku nuff pon tak lepas lagi ni.. hadoiii

atta : hak2 nok tinggal jauh2 gtu

sergeant keroro berkata...

hahaha, aku tak tahu nak guna nuff balik ke stay advertlets. :P

 
Related Posts with Thumbnails