Isnin, 6 Jun 2011

Padan Muka Aku

Anda semua !!! senarai paling baru blog yang ke 51 hingga 58 dah keluar pada pukul 9 tadi. Jadi jangan buang masa anda lagi, terus pergi terjah ke sana. Oh yang kalau nak terjah ke sana sila klik kat SINI .

http://www.laymark.com/i/o/79.gif

Sebenarnya aku duk fikir macam mana nak buat entri yang dapat menarik minat supaya ada orang baca blog aku yang poyo ni. Fikir punya fikir rupanya memang aku tak tahu jugak macam mana nak buat kerana aku ni memang tak pandai bab menulis benda-benda yang menarik ni.

Jadi padan la muka aku kerana blog ni tak dapat menarik minat orang untuk baca. Tapi prinsip aku mudah je. Daripada duk serabut dan penin dan habis masa fikir untuk buat entri yang berkualiti, baik aku tulis juga sesuatu yang kosong kerana itu satu kepuasan yang nyata apabila dapat menaip sesuatu di blog.

Entri kosong ? tak menarik ? takde orang nak lawat blog ? takde orang nak komen ?

Jawapannya mudah je, iaitu dengan blogwalking dan komen entri orang. Lepas tu pandai-pandai la pengunjung yang membalas kunjungan tu menilai entri kosong yang ditulis ni.

p/s : Aku rasa memang entri blog aku kosong. Tapi nak buat macam mana dah aku memang tak pandai menulis benda menarik. :P
Comments
16 Comments

16 ulasan:

nawal addina berkata...

haha , aku pon ! -.-

eh , blog kau best laa ;)

kiwi berkata...

kiwi pun salu je entri tade orang komen. akhir2 ni je korang 2 rajin komen. haha thanks tau. oh, jgn lupa baca entri ni

http://kiwiblurr.blogspot.com/2011/06/nuffnang-kiwi-ape-dah-jadi.html

diana amin berkata...

redah ajew... tapi jgn ar slalu. :)

noona berkata...

hehehe betol2 ...tak tau nak wat entri ape

ieyza afieyna berkata...

betul2.. kena rajin blogwalking n coment la entry org ape yg ptut.. hee.. ;)

Kei Seichi berkata...

ce ko cek entry2 ko..mesti ade org komen..maknenye diorg suke dtg blog ko...macam blog aku xde la banyak komen cam blog ko...hehe
sebab blog aku x best...

Srikandi Cinta berkata...

Huh, memang kekeringan idea ni slalu berlaku dlm diri ni, rasa nak menaip tapi tak tahu apa :(

Azie Azman berkata...

aah.. betul2..
yang penting kepuasan diri..
orang nak cakap ape pun tak kesah la kan? hehe
azie pun kadang2 takde idea. mengarut je keja..

kiz berkata...

adeh..kira dah ok ni Fir..jgn nak penin2..buat je apa yang kita rasa terbaik..

sergeant keroro berkata...

blog ko lagi best kot dari aku.

huhu

diana berkata...

kenapa tak kongsi blog ni dengan dia..
mana tau kot2 dia ada idea bila bergabung!meletup..heheh..
sebab akak tengok blog dia pun macam slow sikit..
kamu la..bukan nak promot2 blog dia pun..kan???

syrupmasin berkata...

haha..lek ahh..entry kosong..berbual selagi bole..

Jijimon berkata...

hoooo..mule2 cam rase kosg
tapi bile da stat naip..
hamekk~
mula la xreti2 nak brenti..
eh,endless =)

suha berkata...

tipu la xde idea (^_^)

kalo cik suha betol la,selalu lost..ala2 kucing comel yg tersesat..erk?ape kaitan?

Luq At Your Words™ berkata...

agak la..kdang2 xtau mcm mne nk up kan sikit kualiti entry tu..huhu..hntam je..

NuSaNa NoSa 91 berkata...

kita serupa, freaky.. T_T

 
Related Posts with Thumbnails