Jumaat, 10 Jun 2011

Nuffnang Merajuk

Esok dah senarai blog yang akhir.. Yeayy... kalau anda nak tengok senarai blog yang baru malam ni, apa kata klik je kat SINI .

http://www.laymark.com/i/o/117.gif

Baru je entri tadi aku duk cakap pasal Nuffnang dan iklannya, dan sekali aku refresh blog, aku hanya nampak ni :
Huwaaa maafkan aku Nuffnang kerana duk kata kat kau dalam entri tadi. Tapi.. tapi.. entri tadi aku takde mengumpat kat Nuffnang pun. Setelah pujuk memujuk dan rayu merayu, akhirnya iklan nuffnang aku kembali ada macam biasa. Tak percaya try la tengok kat bawah ni. Ade kan ?

Sekarang dah masuk hari jumaat. Lepas jumaat ingat nak buat segmen tapi bukan Seminggu 100 Follower tu. Segmen biasa-biasa je. Emm nak buat apa ye ?

Comments
12 Comments

12 ulasan:

sergeant keroro berkata...

haha,biasalah tu. ni entri SEO ni.

buat segmen makanan kegemaran mase kecik, amacam? XD

waN Mohd Salim berkata...

hahaha nuf ko meragam ka

syaimz berkata...

sebab income nuffnang ko dah banyak sangat,terus taknak taja dah.HAHAHA

*jahatnya aku

ade segmen lagi ke @sergeant keroro ? aku akan join!

Freaky berkata...

keroro : nanti la aku pikir nak buat segmen ape esok.

penulis : haha mane ade meragam bro

syaimz : haha banyak la sangat dapat. sikit nak mampus

kotak bulat berkata...

segmen senang2..jd senang nk join :P

Freaky berkata...

insyaAllah segmen senang je esok

GreeN AppLE berkata...

nuffnang majuk kejap jer..
lps pujuk ok ler tue...hehe

wahh x sbr nk join segmen bru esk..

nk join!! nk join!! hehe

kiz berkata...

tak kuasa nak pujuk..huhu

k a k L a m p berkata...

kang die x bg ko be kang.. saje jerk daus.. tarik balik hahah

mas saari berkata...

tak nak pujuk pun...sbb tak pakai nuff dah! hehehehe

cucu umie berkata...

relax2..hahaha

NuSaNa NoSa 91 berkata...

ahahahaha~ iklan pon pndai merajuk ke?? =.=

 
Related Posts with Thumbnails