Ahad, 5 Jun 2011

Nak Towel Ini :D

Wah !! sejak semalam ramai juga yang masuk berkunjung melihat senarai blog yang menyertai segmen. Tepat tengah hari esok kena buat senarai blog 25 hingga 33 pula. Orang lain dah skodeng senarai blog yang ada, kalau anda nak skodeng juga apa kata klik je kat SINI dan kalau sudi follow la mereka sekali. Header mereka lawa wooo


Masa duk tengok gambar-gambar kelakar, aku tertarik pula kat 1 gambar ni. Gambar biasa dan hanya gambar kain tuala je tapi apa yang menarik adalah seni yang ada pada tuala tersebut yang sangat menggoda dan mampu membuat orang salah faham . Nak tengok gambar tuala tersebut .. jeng jeng jengg.

Auwww best kan kalau ada tuala macam ni sehelai dua. Pastu masa pakai terus masuk public toilet dan duk senyap macam tunggul kayu. Konpem ramai yang masuk akan terkejut masa mula-mula tengok daripada belakang.

p/s : Malam ni minum kopi, konpem segar la mata sepanjang malam.. Adusss... Jom layan Channel AXN ( 701 ) cerita 24 siri lama.. Best gak
Comments
12 Comments

12 ulasan:

syaimz berkata...

tuala ni macam...ehem2...haha

sue perbs.. berkata...

haha.. dh tlbih kreatif tu..

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

whoaa ! nampak macam real aje lah ;)

Bila Ku Temu Bahagia

anismelon berkata...

mcm mcm idea la sekarang..ish ish..

anis na ajak bace nie..bace and komen kalo free..post for da 2nd time..

http://anismelon.blogspot.com/2011/06/sampai-menutup-mata.html

Cikgu Fikri berkata...

hahahaaaahha....
kang org blkg pikir lain bro... :)

cucu umie berkata...

serius memang ramai yg akan pelik yer ah..huhuhu

Emilia Emira berkata...

kalau macam nie boleh timbul syak wasangka orang tengok..haha ;))

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ berkata...

haha..terlampau kreatif dah nie..

Syuxer berkata...

hahha orang salah paham bila tengok kain tuala camneh..hehe..

selamat malam bro..gila ar segar bugar mata ko..kopi pe ko telan tuh??kopi api ke

nawal addina berkata...

haha . tanak pkir lbeh2 -.-

sergeant keroro berkata...

haha,sengal betol. XD

Freaky berkata...

wuahaha.. terbaekk.. thanx sudi komen

 
Related Posts with Thumbnails