Jumaat, 24 Jun 2011

Nak Mata Rabun

Selamat malam. Aku dah selamat sampai di Kuantan dan petang tadi sepupu dah selamat di ijabkabul. Malam ni patut kena pergi rumah pakcik untuk jamuan makan tapi aku dah sangat penat jadi malas nak ikot. Stay dalam bilik sambil tengok tv lagi best dan boleh aku layan blog.

Bila ramai ahli keluarga berkumpul, maka budak2 kecil yang nakal pun ramai juga berkumpul. Tapi bila mereka berkumpul, rumah macam medan perang dengan riuh rendah suara mereka. Yang gambar kat bawah pula duk syok layan tv sampai tengok tv pada jarak macam tu.
LOL gila dekat tengok tv. Ha ha ha

p/s : Tiba-tiba aku rasa nak lantun semua budak2 kecil dalam rumah ni masuk dalam longkang


Comments
16 Comments

16 ulasan:

GaRy™ berkata...

hahaha... dekat giler dia tengok tv tuh.. kurang jelas kot... hahahaha...

i'm ezza haniza berkata...

hahaaha,,,aku gelak je tgok budak ni..

tingat zaman kecik2 dulu , lepak depan2 tb ,kentut and blah,..

dah tua2,rabun plak..ekekekekee

syrupmasin berkata...

haha..comell je tgk tv dekat2 :D

kiz berkata...

kenapa nak lantunkan dlm longkang lak..hahaha..tak tahan ler tu sebab bising..huhu..

Syuxer berkata...

anak2 saudara aku suka gak layan tv jarak dekat heheh..syok kot

Aman Ibrahim berkata...

dr lantun baik amik salotep, tutp mulut sowang2 haha.. sunyi rumah pastuh..

p/s: dekatnyer die tengok, suruh parent die beli tv lcd, mesti puas tgk haha..

fatin syahirah :) berkata...

haha. aku pun pernah rasa macam nak tutup mulut sorang sorang budak kecik time balik kampung. ya allah. sumpah riuh rendah gila jadinya bila budak kecik ramai ramai. haha

RepublicAku berkata...

sebenarnya budak2 tu mengeja laa...keh3

sergeant keroro berkata...

haha, diorang nak jadi hensem macam ko.

rabun itu macho bila pakai spec.

kih2

**::CIKNUURUL::** berkata...

hehehehhe,.siap brtgkat lg tu,.hehe,.

wee,bestnyerr brkmpul reramai,..kazen sume kecik2 lg ek,.hehe,.

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

hahaa . awat p ciyom tibi tu dik oii . siap ada pose lagi . yang tak tahan tangan tu ..

dyanne berkata...

LOL! nak lantun budak?? HAHAHA lawak gila..aiseh budak tu tgok tv dekat sgt la..kang rabun rugi je..kesian dia weh..huhu

JR Online berkata...

Budak tu sdg cari jln bagaimana nak masuk dlm TV tu kot...

shiema sufian berkata...

budak tu nak bagi femes mcm etis kot masuk tv. hahha

diana amin berkata...

join ar diowg maen skali. msti bez!

cucu umie berkata...

rabun lah dik oi kalo tgok tv mcm gitu..aishhh xkan mak dia xtegur kot..lala

 
Related Posts with Thumbnails