Isnin, 20 Jun 2011

Mood Spoil

Aku try nak buat mobile blogging dengan hantar REGISTER ke go@blogger.com menggunakan telefon. Kemudian sampai 1 emel yang mengatakan akaun dah aktif dan ini mobile blog aku. Bila buka je mobile blog yang google bagi tu, rupa-rupanya ia adalah blog kosong yang baru.
http://www.laymark.com/i/o/72.gif

Aku ingatkan bila buat macam tu kita boleh post ke blog macam biasa. Haih terus spoil mood aku nak update blog guna handset. Terpaksa la buka web browser kat handset dan pergi ke setiap site untuk update. Kadang2 aku malas juga nak mengadap laptop yang besar gedabak untuk update blog.

Nak beli netbook masih tak tercapai hasrat tapi netbook pon besar juga dan tak berapa compatible. Kalau dengan handset senang sikit, tengah guling2 atas katil pun boleh taip entri lagi lepas tu update. haaa mudah, senang dan menggembirakan kalau dapat buat macam tu.

p/s : Kepala aku tengah pening... x cukup rehat ke =_=
Comments
10 Comments

10 ulasan:

anismelon berkata...

sabau sabau..tp bg anis lagi jelas pakai yg besar besar nie..heee

nawal addina berkata...

rilek2 :)

btter pkai kom or lappy , jelas !

sergeant keroro berkata...

ko kena tidur awal ni, hari2 tido lewat :P

kiz berkata...

ushar ipad laa satu firdaus..tapi aku lebih selesa dengan netbook pusaka aku ni..heeh

kiwi berkata...

beli ipad la senang nak update, bila2 je. tengha duduk, tengah baring. dalam toilet pun boleh. tapi takot masuk lubang toilet je la. hehe

suha berkata...

hehehe cik suha gune netbook (^_^)

GaRy™ berkata...

pening?.. p la tido yer encik freaky... dah sah2 ko ni tido lewat...hehehe....

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

hee .. tapi guna laptop lagi puas hati . bio le besau gedabak sekalipun . heheh :)

eh pening ? lorhhh .. sila take care oke ..

Freaky berkata...

adehh... tolongggg tolongggg

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

pening sebab struggle sgt meng update blog kot..hihihi..rest biar ckup okay :D

 
Related Posts with Thumbnails