Ahad, 5 Jun 2011

Mana Entri Anda ?

Ops !! sebelum baca apa aku merepek, apa kata beri kunjungan kepada senarai blog 25 hingga 33 dulu. Mereka mengharapkan kunjungan dan following daripada anda tau. Haa cepat-cepat la lawat mereka di SINI .

http://www.laymark.com/i/o/47.gif

Berbalik kepada tajuk asal, sebenarnya tajuk ni dah dibuat oleh seorang blogger cuma kali ni aku ulas mengikut style aku sendiri. Sekarang ni kalau kita perhatikan, setiap hari dan hampir tiap masa pasti ada segmen dan GA. Kita yang begitu excited pon teringin la juga join segmen dan GA yang dianjurkan dan kita pun buat la entri mengenai apa yang dianjurkan itu.

Ok dah siap buat entri mengenai segmen atau GA pastu masa untuk blogwalking pula. Masa blogwalking ternampak lagi segmen yang best dan berjaya menggoda kita untuk buat entri mengenai segmen tersebut. Siap buat segmen terus kembali blogwalking dan jumpa lagi segmen yang best. Lepas tu kita buat lagi segmen yang entah kali ke berapa daa.
http://www.laymark.com/i/o/76.gif

So dalam sehari tu duk update pasal segmen dan GA je. Mana entri original anda ? Mana luahan hati dan pendapat yang sering duk luah kat blog ?

Memang tak dinafikan apabila kita join segmen, kita juga akan memberi pendapat dalam entri tersebut tapi itu sangat tertutup dan hanya dalam skop segmen je. Kadang2 kita sebagai follower dan silent reader ingin juga baca sesuatu yang original daripada blog yang kita follow macam pendapat, luahan perasaan, aktiviti, kata-kata nasihat dan lain-lain lagi.

p/s : Tak salah nak join segmen dan GA tapi jangan pula sampai dalam 1 hari tu hanya buat post mengenai segmen dan GA yang join.
Comments
18 Comments

18 ulasan:

Ini Kisah Tia berkata...

hehe! betul tu . sila ingat balik apa tujuan berblog sebelum lebih jauh lagi anda terbabas . hueh3x !

Entri berkaitan :
Contest dan Segmen - Janganlah Over

Kei Seichi berkata...

err..
macam kena batang idung aku je...
haha..

Alya Esprézzo berkata...

hahahahhaa...ececeehh, semakin pandai freaky budak muka suci berkata2..haha bagus2 :)

fyqa berkata...

mendalam ;)

dang intan duka berkata...

kadang2 tu tak sedar bila terlampau excited dgn segmen dan GA yang ditawarkan.. sbb tu terlepas pndg utk wat entry..

peace ;p

NuSaNa NoSa 91 berkata...

erkkk..?? keen join 2 segmen dan 1 GA dlm masa sehari.. tp keen buat 2 entry sal pendapat keen.. tu dikira exception dr kes ni kn?? huhu~ *cam kena batang hidung sendiri je* T_T

kiwi berkata...

aduh! kena sebijik kat batang idung :P

Atiqah Sa'ahiry berkata...

penuh entri dengan segmen, giveaway dan blog list..kene jugak pada diriku ini..

Atiqah Sa'ahiry berkata...

penuh entri dengan segmen, giveaway dan blog list..kene jugak pada diriku ini..

diana berkata...

kalau nak buat gitu kena buat blog lain la..
blog segmen je...
heheheh

i'm ezza haniza berkata...

mesti bosan baca tntg segmen2 je..hahaha

suha berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
suha berkata...

hehe cik suha join segmen bile xde idea je tp still cuba tok come up ngan 1 entry sehari (^_^)

Syuxer berkata...

hahah aku pernah nak belasah sehari tuh cuma untuk segmen dan kontest tpi takut muak pulak nak bacanya heheh

GaRy™ berkata...

hehehe...ngam la topik ni bro.. ngam sangat2... sebab tu la stiap kali aq nak join segmen, aq akan pastikan aq ada idea untuk entri... so, entri to jadi newets post la kat blog aq... x nak la kalau pengunjung datang nampak entri pasal segmen je...huhuhu..

sergeant keroro berkata...

aku akan make sure selang seli. hehe XD

EYFAalias berkata...

hehehe. kadang2 dh xde idea nak buat entry apa tu yg join GA . ahaha

dreamygirl berkata...

yes..n thanq.hu2..-p

 
Related Posts with Thumbnails