Khamis, 23 Jun 2011

Mamat Poyo

Kawan : Ko pernah tengok tak mamat poyo dalam monorail.

Aku : Tak pernah lagi.. camana tu ?

Kawan : Jap lagi ko tengok la. nanti aku tunjuk.

Dalam Monorail, kawan aku sembang lagi

Kawan : Alaaa hari ni takde mamat poyo pula dalam monorail ni

Aku : Ape yang poyonya ?

Kawan : Biasanya dalam monorail ada la beberapa orang duk main psp dengan bunyi cam tah pape. Aku tengok menyampah je.

Aku : hahaha tu ke poyo ? Aku tak pernah tengok lagi tapi kalau ada sekarang ni, aku rasa memang poyo jugak kot main psp dalam monorail.

p/s : Aku cuba imagine main psp dalam monorail ... emm memang poyo :P
Comments
25 Comments

25 ulasan:

syaimz berkata...

poyo ke? haha...aku ingat biasa je kat area2 kl mcmtu :P

EYFAalias berkata...

haha. nk show off je tu :p

[sutera kasih] berkata...

hehe kesian org yg main psp tu

taliff berkata...

hahaha...lamo meno tak singgah cne~~

Tapi kalau main psp tak aper...
Kalau main jongkang jongkit ke, main kejar-kejar ke, main kawen2 ker...parah tu... :P

NuSaNa NoSa 91 berkata...

jauh sgt perjalanan kot smpai diorg bosan.. ^_^

Fathiah Hamim berkata...

poyo ke? kalo bebudak maen ipad tuh yea poyo.

sergeant keroro berkata...

hehe, xleh blah :P

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

haha..buat bodo sudeh lah kan? :D

epy (jerr..) berkata...

cool ape. :D

sobri yaacob berkata...

nak tyg psp la 2..:)

P/S:sapa kat sini yg bleh tlog saya..
mcm mana kita nak setting kat ruangan comment Yang kita tkar nama dia..nak stting nak ltak blik nama lain .. :) TQ

GaRy™ berkata...

kita bako je psp diorang... hehe... sori bro.. lama x datang sini.... ada hal sket...

cucu umie berkata...

hahah..nak bt mcm maner dh minat diorng bro..terpaksa layan jer..

Aman Ibrahim berkata...

ha'ah poyo ker? macam biasa gak. maybe berbeza ikut one's perception..

p/s: for me, orang poyo bile ringtone bunyi macam nak pecah speaker. pastuh buat muka innocent je kat tmpt public haha..

kotak bulat berkata...

itu digelar poyo? hehehhe..
dorang mint tak kira tempat..

Amiirah-Cassan berkata...

poyo ke ? hahaha maybe , but okay je . hehehe

korang baca ni, AWAK STALKER!!!

alif ismail berkata...

salam...

hah??? poyO ke??? selama ni alif maiN pSp kat merata-rata tempat pOyo la eK???huhuhu..

bUkan ape, jusT nak cepat2 habuskan seTu2 games sementaRa ade masa terluang...

plus, bila dah men game mmg sUsah nak benti...mcm ketagih... naK2 kaLo game jenis 'advanture'...

taPi, kaLo tgk org peluk2, usap2 rambut, and cakap kuat2 dalam monorail laGi pOyo kan???

huhu...terpulang...

EiZaRaZiErYa berkata...

ahahhaha~
▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄ saje la~ owg laen dah cakap ape zie nak cakap~ ehhe~ wink3 >_<

SumBody Me.. berkata...

jenjalan sini :)

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

hehe . Tia tak pernah tengok ;)

diana berkata...

tak poyo la..
biasala orang bila ketagih..tak kira tempat la..
kawan kamu dengki kot dia tak de psp.
heheheh

rafiq berkata...

tak poyo. tapi ketagih tu..

niena shopping2u berkata...

apa yg dimaksudkan dgn poyo hehe

syaz@rozelt berkata...

yg tu dah macam ketagih maen game tu..haha

mas saari berkata...

poyo gaklah kot?
best sangat ke main psp? tak pernah main pun!

~HanAlia berkata...

klau cm 2 aq pn poyo la?? bosan la dok dlm monorail tu...haihh...huhu

 
Related Posts with Thumbnails