Ahad, 26 Jun 2011

Lelaki Atau Perempuan

Hari ni merupakan hari terakhir aku berada di Kuantan, Pahang. Pada waktu petang lepas habis majlis hantar menantu, baru la dapat balik kembali ke Besut, Terengganu. Haa dah tak sabar sangat ni aku nak balik ke rumah. Dah bosan dan serabut duk merantau lama sangat kat sini.

Pagi ni nak cakap pasal blog lelaki atau blog perempuan yang lebih menarik untuk dibaca. Ehem bukan nak buat perbandingan blog cantik atau stylo, ni hanya la perbandingan entri sama ada menarik atau tidak. Setakat ni, aku lebih tertarik untuk baca blog lelaki kerana kebiasaannya idea dan tulisan blogger lelaki nampak lebih matang dan kadang2 pandai menyelitkan unsur lawak.

http://www.laymark.com/i/o/46.gif

Blog perempuan pun sangat best terutama sekali bagi mereka yang suka menulis mengenai pendapat dan idea. Apabila perempuan mengulas pandangan dan idea, mereka tulis dengan sangat terperinci dan itu yang menyebabkan aku begitu tertarik untuk baca dengan lebih banyak. Sebenarnya tak kisah pun sama ada blog lelaki atau perempuan yang lebih best asalkan entri seronok untuk dibaca.

p/s : Aku tetap suka baca blog lelaki :P
Comments
10 Comments

10 ulasan:

Syuxer berkata...

kadang2 perempuan punya komen sungguh fuhhh power..yang laki punya idea power..kira balance dah tuh heheh

Kei Seichi berkata...

x kesah laki ke pompuan..yang penting entry bermanfaat dan menarik..betul x?haha..

Atiqah Sa'ahiry berkata...

kita baca je smua blog..laki ke ponpuan..haha..asalkan ada manfaatnya//share..with bloggers..

**::CIKNUURUL::** berkata...

CN suke bce blog lelaki gak,.hehe,.tp ade tapi yee,..blog pmpuan pon best gak,.blog pmpuan yg pndai buat blog die cm blog laki,.hehe,.smpai org xtau die ni pmpuan ke laki weh?,.haha

kiz berkata...

baca je mana yang tertarik oleh si mata..tapi terus terang blog yang memang tak miss aku baca blog ini..aku memang tak tinggal jejak kat shoutbox ( jarang2 ) tapi aku baca..ada idea aku komen..hahaha..

Emilia Emira berkata...

belog lelaki biasanya lebih berinfo sebenarnye..sbb perempuan nie suke cite sal life sendiri (that's me)..hehe ;)) dlm hal nie stuju 98% laa..

dyanne berkata...

ohh setuju2..pmpn suka bg pendapat n idea..tp lg byk suka cita life sndiri..hoho~

adan berkata...

suka kedua2 jantina.. tak kira laki ka pompuan.. janji best layan entri..

cucu umie berkata...

kehkeh..masing2 ad kelebihan masing-masing ah dlm melontarkan idea..aku lebih selesa blog lelaki..tpy ad juga blog gurl yg alu rajin singgh..

sergeant keroro berkata...

hehe, aku bace je mane yang best. tapi mostly laki la, Mr. K tu laki kan? haha XD

 
Related Posts with Thumbnails