Sabtu, 18 Jun 2011

Lawak Komputer

A : Ko tahu tak apa tu internet ?

B : Eh mesti la tahu. Tu kan jaringan yang menyambungkan komputer di seluruh dunia.

A : Wahh ni mesti selalu guna internet kat rumah kan ?

B : Tak de selalu pun. Aku try send email tak pernah nak dapat.

A : Aik apsal jadi macam tu ? masa nak hantar tu ko tekan send tak ?

B : Aku berzaman cari perkataan Send tapi x jumpa jugak

A : Ade la. Ko tengok elok2 kat skrin komputer ko tu. ada tulis Send punya

B : Laaa Kena guna komputer ke ? Aku ingat tulis surat boleh send terus ikot modem tu.

A : =_= ...........................

p/s : Loughing Out Loud
Comments
18 Comments

18 ulasan:

tikin berkata...

hahaha..sengal :p

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

shengal gilosss :)

GaRy™ berkata...

hahhahaha... apesal x kirim barang je skali pakai modem tuh... hahahaha...

emeera asnary berkata...

kah3, mang x faham tol, ape kah ? haha

Khairil berkata...

tulis surat..hahhaa

sergeant keroro berkata...

haha :P

sengal gilos xD

JR Online berkata...

JR nak minta mamak nasi kandar sent nasi kandar melalui modem!!!

syaz@rozelt berkata...

hehe..bajet celik IT~

Syuxer berkata...

kahkah terlampau pandai tuh..heheh

cucu umie berkata...

hahaa..ingt pky kertas boleh ea?? kelakar tol...

yatie Awang berkata...

betullah macam syuxer cakap...terlebih pandai

syafiqakarim berkata...

hahah sengal ;p

kiz berkata...

senyum tak perlu kata apa..sambil nyanyi ni

noona berkata...

boleh tahan la sengal hahahahaah.pew la...

nawal addina berkata...

hahaha , sengal jeah !

EiZaRaZiErYa berkata...

ahahaha...xley blah~ lawak..
wink3 >_<

syrupmasin berkata...

wuahaha..ta bole bla doe :D

kiwi berkata...

heheh ni dah kes terlebih pandai ni :))

 
Related Posts with Thumbnails