Jumaat, 10 Jun 2011

Komen Cerita KL Gangster


Petang tadi masa aku duk mengadap blog, kawan aku yang kaki wayang ada hantar sms kat aku dengan ayat yang excited.

" Ko kene tengok KL Gangster wess. Serius Best Gila B**i "

Ok aku dah mula jeles sebab Terengganu yang maju ni tak ada panggung wayang dan aku terkandas tak dapat tengok cerita ni. Bila aku usha Fb pula, ni komen aku jumpa untuk cerita KL Gangster :

"cayalah..bagus filem tu.. pengarah pandai.. tak perlu adegan seks... tak perlu pun jual badan nak buat cerita.. ;D ni baru aku respek"


Dengan baca 2 ayat ni, aku dah geram sangat2 kerana takde peluang nak tengok. ggrr kalau ada kat perlis masa ni dah lama aku ke Alor Star atau jitra untuk layan movie ni.
Comments
7 Comments

7 ulasan:

Salbiah Zakeri berkata...

ehh t'ganu dh ade panggung wyg la..kat mesra mall kerteh..eheee

Syuxer berkata...

aku baru je pas abes download kongsi..jap lagi nak layan n download citer..takut kena ban hahaha..maklumlah PekIDA cakap nak saman..heheh

Bui Idzra Ryn berkata...

nak tengok jugaklah nnt..

i'm ezza haniza berkata...

best ke ?hemm..nak tgok jugak laaaa

suha berkata...

eh orang ganu ke?hehehe

Emilia Emira berkata...

turun laa kerteah..ade wayang ape..

raihana berkata...

cite nie memang bes!!!
hehe

 
Related Posts with Thumbnails