Ahad, 12 Jun 2011

Kereta Idaman

Adoi ingat nak update blog petang tadi tapi lepas duk bergolek dan berguling atas lantai terus tertido sampai la bunyi azan magrib tadi. Tapi mujur juga aku tidur petang kerana malam akan jadi bertenaga sikit dan mata pun segar sekarang ni. Ok kereta idaman blogger kali ni sama taste juga dengan aku. Aku pun teringin juga nak pakai kereta idaman ni tapi takde lah mengidam sangat. Jom baca kat bawah :


back side

aq minat giller ngan SUZUKI SWIFT nie.. lagi2 kaler warne putih... kalo leh, aq nak beli kete nie... sesuai sgt ngan aq yg kecik nie... tp syg dlm family aq dah ade yg beli kete nie... dgor citer abg sedara aq dah beli kete nie... kaler putih gak... hua!!!! xpe2... aq nak beli gak... kalo leh siap nak beli no plat kete... special tok aq sorang je... huhuhu...

Baca Selanjutnya di :

http://izzatialina.blogspot.com/

p/s : Swift memang menggoda.. gggrrr
Comments
6 Comments

6 ulasan:

Elyana Ahmad ツ berkata...

auwww..sy suka kete swift jugakkk!! hehehe.

GaRy™ berkata...

alamak...apesal aq x taw pasal kereta semat habis ni??... huhuh~

siti kektus berkata...

swift sgt smart la. i loike!!

tapi jenuh gak nak mengumpul duit beli kereta ni, huhu -_-'

kiwi berkata...

kecik tp mahal, semmaaat lah!

mOon jOhari berkata...

...moon pong bkenan kete ni...nak kaler biru....

Izzati Alina berkata...

kaler grey pon smart gak.. bru semalam jumpe.. tp still gak minat kaler putih.. ^_^

 
Related Posts with Thumbnails