Rabu, 15 Jun 2011

Kereta Idaman Satria Neo

Kereta idaman pada pagi ni adalah sebuah sebuah kereta tempatan yang diminati oleh seorang blogger lelaki. Bagus blogger lelaki ni kerana menjadikan kereta buatan tempatan sebagai kereta idaman. Nak tahu apa yang ditulis oleh dia, jom baca di bawah ni :


aku hairan betul lah, semua kereta idaman yang aku usha semua nak kereta import. tak ada pon nak kereta buatan tempatan. kenapa ye? kereta tempatan low class kah? low quality? low standard?

haha, tak apa lah. kereta idaman kan, suka hati diorang lah nak kereta tempatan ke kereta import export.

oleh kerana aku jatuh terhempas di Malaysia, maka kereta idaman aku local made lah.

nak tahu?? jom usha gambar di bawah, biar gamboss bercerita~~ haha



Baca Selanjutnya di :

http://platunkhaz.blogspot.com/

p/s : Satria Neo memang stylo kot. ahaks :D


Comments
4 Comments

4 ulasan:

syaimz berkata...

memang setia pada tanah tumpahnya darahku la sergeant keroro ni!

Piah Becok berkata...

Waaaaaa... Bagus gilosss.. Pasni nk terjah la blogger itu. Kereta local kalu kasi improve lg die punye performance, mmg ramai akan suka. Design mmg da cun da...

sergeant keroro berkata...

hehe, thanks bro XD

local pon orait gak :P

cucu umie berkata...

smart gak ah satria neo nie kalau pandai bt kereta tu

 
Related Posts with Thumbnails