Rabu, 15 Jun 2011

Kereta Idaman Myvi

Hari tu dah ada kereta idaman myvi dan kali ni seorang blogger perempuan juga sukakan kereta Myvi. Kekasih aku pakai kereta Myvi juga. Aku pakai kereta ape ? Kereta lembu sudah. Tak payah habiskan duit isi minyak yang sangat mahal ni. Ok sebelum aku merepek lebih jauh, jom baca entri blogger ni :


ni lah kereta idaman aku. Myvi SE..

sebab aku pilih kereta ni :

1. kereta ni buatan Malaysia. kena la sokong barangan buatan Malaysia. ye tak? hehe
2. memandangkan aku ni juz student n blum tentu lagi dapat keje best2, so ni je la target yang aku mampu.. dah kaya nanti, tukar la kereta lain pulak kann.. hehehh

Baca Selanjutnya di :

http://shipofdream.blogspot.com/

p/s : Woww malam ni ada blogger yang minat 2 kereta SUV.. Cool :D
Comments
10 Comments

10 ulasan:

org muo berkata...

setuju..belilah barangan buatan malaysia tercinta..harganye mmg murah...wpun kadang2 kualitinya.. itu dulu he he :)

cucu umie berkata...

kalau SE yer okaylh..mantap juga.. sebb sepupu ayie ad pakai

GaRy™ berkata...

suv?... yang macam dalam NFS tuh ke?...

nawal addina berkata...

cute jugak kete tu

Syuxer berkata...

satria satria satria..

apapun myvi neh laju gak..

gila!!member aku pandu laju nak mampus dekat2 meter 200 kmh gitu dia pecut..

yang anehnya aku rileks n enjoy plak heheh..cuma takut tak sempat nak mengucap je heheh..

sergeant keroro berkata...

SUV pulak malam ni?? mantap XD

syaimz berkata...

niceee kereta buatan MAlaysia.

support our local automotive industry,haha

amna berkata...

MyVi yang latest ni pun comel juga.. gebu2 gtu~~ saya tertarik dgn Proton 3R Satria Neo. fuh, dasat~

Fay berkata...

thx freaky.. nnt bagi 1 okeh? hehehh

laskar pelangi berkata...

pewit! saya pengguna myvi jugak. tapi bukan SE punya ;(

 
Related Posts with Thumbnails