Isnin, 13 Jun 2011

Kereta Idaman Myi

Selamat pagi semua. Pagi ni entri pasal kereta idaman oleh seorang blogger perempuan. Kereta idaman dia adalah Perodua Myvi. Haa nasib baik ada juga blogger pilih kereta tempatan sebagai kereta idaman. Jom baca apa yang ditulis oleh blogger ni. Tapi sayangnya takde gambar myvi :P

kereta yang menjadi idaman Achik_Syida : Myvi!!

sebab : ianya chumell,,sesuailah dengan saya yang tak berapa suka kereta besar dan kereta yang agak kecil,sedang-2 okeylah..
*bolehkah ini dijadikan alasan??hee~

Jom lawat Blog di :

http://achiksyida.blogspot.com/

p/s : Blogger baru ni.. Follow dia ramai2 ye :)
Comments
9 Comments

9 ulasan:

HAFIZAL berkata...

kena lah masukkan gambar baru best...tapi apa2 pun terbaik juga...kereta idaman mengikut kemampuan..betul tak

syaimz berkata...

ni kete mahal malaysia ni.haha

sergeant keroro berkata...

haha, ada jugak join aku amik kereta tempatan :P

mas saari berkata...

akak pun pakai myVi skrg...hehehe

waN Mohd Salim berkata...

x suke myve

mOon jOhari berkata...

..bukan x suka...tapi x berapa nak mintak....gemOk sembab keta nih...hehehehehe...

blOg mOon di list blogger otai...otai ke??? hehehehe...tQvm...sayang kamu!

wadud@duad berkata...

dah ramai beno pakai mevi.. hehehe

Freaky berkata...

aku suke viva lagi :D

Achik Syida berkata...

hee~makasih sudi letak link blog saya 2..humm,hidup ni lebih baik kalau bersederhana kan,tapi janganlah sampai terlampau bersederhana..mungkin banyak orang yang inginkan kereta yang mewah 2 yang di import lagi 2 kan tak salah,tapi kalau kita warga malaysia sendiri tak support kereta keluaran negara kita sendiri sapa lagi yang nak support pengeluar kereta kita..betul tak??
renung-2kan dan selamat beramal..

 
Related Posts with Thumbnails