Rabu, 15 Jun 2011

Kereta Idaman Jenis SUV

Petang tadi dah tengok Myvi SE. Malam ni pula ada seorang blogger lelaki yang sukakan kereta jenis SUV. Yang lagi best, dia ada suka kat 2 buah suv tau. Taste die memang best kerana bukan semua suka yang jenis suv ni. Aku pun suka jenis suv juga kerana ia nampak gagah dan sangat berkuasa.. Jom baca kat bawah :


Kalau anda semua nak tahu
Nilah antara 2 kereta idaman saya
Actually, orang panggil 4WD atau SUV; Toyota Land Cruiser dan Toyota Harrier
Suka tang rekabentuknya, sedap je mata memandang






Power kan Land Cruiser dan Harrier ? Nampak sangat gah disitu :P

Baca Selanjutnya di :

Comments
9 Comments

9 ulasan:

muhamad hanif berkata...

wooo..

aku suka nissan murano..wahahahahah

Fay berkata...

kete nih besar.. bole bwk fmli.. hehehh

anamizu berkata...

putih smart!!




*my abah nak sgt beli jns gini sbb sng bleh bwk anak cucu dlm 1 kete je terus...saving :)

HonEyBuNNy berkata...

harga pun mewah kan...

dapat kereta neh jalan jaoh best...;-)

sergeant keroro berkata...

family man ni, hehe XD

cucu umie berkata...

ayie xpernah thu sgt tntg kereta SUV dengan mendalam..but boleh than besar kot ruang dia tgok mcm tu jer..huhu

wadud@duad berkata...

pergh smart la kete...

nelly berkata...

smart giloo !!

kiz berkata...

berapa harga eh ni..?

 
Related Posts with Thumbnails